ZVJEZDANA EKIPA

Upoznajte likove i glumce novog hit mjuzikla

09.10.2009 u 14:43

Bionic
Reading

Upoznajte glavne junake mjuzikla 'Za dobra stara vremena' koje su utjelovila poznata lica hrvatske glumačke scene

Ana (Zrinka Cvitešić) je najbolja učenica glazbene škole kojoj se smiješi stipendija u Moskvi. Zaljubljena je u Sašu, iako ne odobrava mnoge njegove postupke.

Saša (Marko Tolja) talentirani je učenik glazbene škole, no pomalo lijen. Nakon smrti oca živi s mamom Milenom, čistačicom u glazbenoj školi. Voli nogomet i Anu.

Direktorica Tonka (Sanja Doležal) je novopečena direktorica škole, revan član partije kojoj se želi dodvoriti pa organizira priredbu za drugove. Ambiciozna je usidjelica koja ipak ne može odoljeti profesoru Reiseru.

Profesor Friščić (Ivica Zadro) čangrizavi je profesor harmonije, ne podnosi režim, hrvatski je orijentiran, pokušava skupiti novac ne bi li kupio novi auto.

Milena (Ana Begić) je čistačica u glazbenoj školi i udovica posvećena svome sinu Saši. Osjeća simpatiju prema kvartovskom policajcu.

Profesor Reiser (Ivica Vidović) je profesor glazbe u godinama s komičnom govornom manom, ljubitelj nogometa, zaljubljen u direktoricu.

Policajac Pero (Goran Navojec) dobroćudan je i dobri duh kvarta u kojem je glazbena škola, neženja koji bi se rado skrasio s Milenom.

Reper Šef (Renato Đošić Renman) pred stadionom izvodi obradu glazbenog songa 'Pazi da ne nazebeš'.