#HEXAPPEAL FRESH ISLAND FESTIVAL

Unatoč orkanskoj buri Chris Brown oduševio obožavatelje

15.07.2016 u 14:18

Bionic
Reading

Chris Brown, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice, unatoč orkanskoj buri zbog koje je otkazan nastup na impozantnoj pozornici na plaži, nastupom u klubu Aquarius oduševio je tisuće posjetitelja #HEXAPPEAL Fresh Island Festivala

Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost posjetitelja festivala, koncert je bio premješten u sigurnije uvjete.

Iznimno talentiran glazbenik raspametio je publiku hitovima i plesnim umijećem koje je nagrađeno glasnim ovacijama. Zgodni Chris održao je jedan od, kako je sam rekao, koncerata za pamćenje. U pratnji tri plesača, od kojih je jedan Slovenac, zaraznim je r'n'b ritmovima rasplesao publiku željnu dobrih provoda. Brown je Hrvatsku napustio danas u ranim poslijepodnevnim satima privatnim avionom iz zadarske zračne luke.

Tri sadržajno bogata festivalska dana na otok Pag su privukla više od 15.000 posjetitelja iz čak 90 zemalja. Broj noćenja u Novalji porastao je za sedam posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Festival koji je u potpunosti u hrvatskoj organizaciji i produkciji proslavio je peti rođendan.

Na #HEXAPPEAL Fresh Island Festivalu na četiri pozornice u klubovima Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya uz Chrisa su nastupili i Wiz Khalifa, Skrillex, Ty Dolla $ign, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi.