SUZANA ŽUNIĆ

Udala se bivša supruga Igora Štimca

15.10.2015 u 15:28

  • +2

Suzana i Damir Milačić

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Slikarica Suzana Žunić, bivša supruga Igora Štimca, vjenčala se proteklog vikenda s dugogodišnjim partnerom, trenerom šibenskog košarkaškog kluba Jolly Damirom Milačićem, a svadbenoj svečanosti bila su nazočna i njezina djeca iz prvog braka

Splićanka i bivši košarkaški reprezentativac sudbonosno 'da' izjavili su u društvu bliskih prijatelja i obitelji. Suzana Žunić i Damir Milačić u vezi su šest godina, a upoznali su se nakon njezinog razvoda od bivšeg nogometnog reprezentativca i izbornika Igora Štimca.

Nekadašnja Miss Jugoslavije fotografiju s vjenčanja podijelila je na svom profilu na Facebooku. Presretna mladenka odjenula je elegantnu, bijelu vjenčanicu splitskog dizajnerskog dvojca Arileo, a uz nju i novopečenog supruga pozirala su djeca koju je dobila u braku sa Štimcem: 24-godišnji Luka, 20-godišnja Mija i 17-godišnja Dea.


Na intimnom vjenčanju Suzane Žunić bila su nazočna njezina djeca iz prvog braka

Brak s Igorom Štimcem Suzana je ostavila iza sebe jer su se, kako je prije izjavila, razlikovali njihovi stavovi o vjernosti. Igor Štimac i Suzana Žunić bili su u braku od 1990, a rastali su se 2009. Nakon raspada braka pronašli su sreću s novim partnerima. Ona u zagrljaju Damira Milačića, a on Lane Bucat, sadašnje supruge koja mu je 2012. rodila sina Ivana.


Suzana i Damir upoznali su se nakon njezinog razvoda


S bivšim nogometnim reprezentativcem Igorom Štimcem bila je u braku 19 godina


Suzanina i Igorova 20-godišnja kći Mia blistala je na maminom vjenčanju


Mia i Dea su dobro prihvatile maminog odabranika