PARANORMALNO

Triler 'Izbavi nas od zla' ledi krv u žilama

08.07.2014 u 19:31

Bionic
Reading

Redatelj Scott Derrickson širokoj publici vjerojatno je najpoznatiji po režiranju dvaju vrlo uspješnih i hvaljenih horora: 'Egzorcizma Emily Rose' iz 2006. i 'Zle kobi' iz 2012.

Od ovog četvrtka domaća će kino publika imati priliku vidjeti njegov novi uradak – 'Izbavi nas od zla' - nadnaravni triler s Ericom Banom, Edgarom Ramirezom i Olivijom Munn u glavnim ulogama, a kritičari ga već sad proglašavaju savršenom mješavinom filmova 'Sedam' i 'Egzorcizam Emily Rose'.

Ekskluzivno za tportal.hr redatelj Scott Derrickson snimio je pozdravnu poruku našim čitateljima kao uvod u ekskluzivan prilog o snimanju filma u kojem on sam, glavni glumci, ali i Ralph Sarchie (policijski narednik iz Bronxa prema čijoj knjizi je film snimljen) govore o svojim vlastitim iskustvima tijekom snimanja. 'U filmu se dogode neke stvari za koje ćete pomisliti da su nemoguće, ali redatelj ima stvarne policijske snimke događaja', izjavljuje glavna glumica Olivia Munn.

'Postoje dvije vrste zla na ovome svijetu: sekundarno zlo koje čine ljudi i primarno zlo. što je nešto posve drugo', u jednom trenutku filma govori katolički svećenik Mendoza (Ramirez) koji skupa s narednikom Sarchiejem pokušava riješiti slučaj obavijen paranormalnim aktivnostima i demonskom opsjednutošću.

Kakvo je to primarno zlo i što je to uopće, provjerite već od ovoga četvrtka 10. srpnja. kada nadnaravni triler 'Izbavi nas od zla' dolazi u naša kina!