IDEMO!

Traži se svježa krv za 'Ratove zvijezda'

07.11.2013 u 12:01

Bionic
Reading

Od 9. studenog će se u Velikoj Britaniji održavati audicije za dvije glavne uloge u filmu 'Zvjezdani ratovi: Epizoda VII'

Prema informacijama koje je objavio BBC, audicije su organizirane za dvije glavne uloge, a likovi se opisuju kao 'inteligentna i snažna tinejdžerica koja je ostala bez roditelja i pametni dječak u kasnoj tinejdžerskoj dobi ili ranim dvadesetim godinama'.

Iako je prilično neuobičajeno da se za ovako uspješnu filmsku franšizu organiziraju otvorene audicije, u 'Zvjezdanim ratovima' su od samog početka serijala neke od glavnih uloga dodjeljivane manje poznatim glumcima. Tako je ulogu Lukea Skywalkera dobio tada nepoznat glumac Mark Hamill.

Redatelj i koscenarist filma J. J. Abrams neće sudjelovati na otvorenim audicijama. Umjesto toga, kandidati će se nakratko upoznati s filmskom ekipom, a na audiciju će se moći prijaviti kandidatkinje starije od 16 i kandidati stariji od 18 godina.

Snimanje 'Zvjezdanih ratova: Epizoda VII' trebalo bi početi u proljeće 2014. godine, a premijera filma se očekuje 2015. godine.