ZA FILM JASMILE ŽBANIĆ

Traže se mlade glumice od 8 do 11 godina

15.04.2013 u 17:37

Bionic
Reading

Produkcija Živa poziva na audiciju djevojčice od osam do 11 godina za uloge i statiranje u filmu Jasmile Žbanić 'Otok ljubav'

Novi film Jasmile Žbanić ('Grbavica', 'Na putu'), komedija 'Otok ljubav', snimat će se ovog ljeta u Istri te se traže djevojčice od 8 do 11 godina, i to za uloge i statiranje.

Prijava na audiciju vrši se putem maila otokljubavifilm@gmail.com i treba sadržavati fotografiju i kratku biografiju djevojčice te kontakt roditelja. Prijave traju do 18. travnja, a odabrane djevojčice bit će pozvane na casting.


Scenarij filma 'Otok ljubavi' potpisuju Jasmila Žbanić i bosanskohercegovački pisac s američkom adresom Aleksandar Hemon. U filmu pratimo obitelj Grebo: Dalilu (35), Nedžada (37) kojeg zovu Grebo i Sanju (9) koji dolaze na ljetovanje u Hrvatsku. U velikom hotelu prepunom turista iz cijele Europe predaju se ljetnim užicima. Ubrzo saznajemo da je Dalila razvila veliko zanimanje za Floru (35), hotelsku animatoricu i instruktoricu ronjenja. Grebo primjećuje da se nešto zbiva, dok Sanja počinje istraživati životne činjenice s Lucijom (11), kćerkom hotelske sobarice. Florina prisutnost dovodi do smiješnih zavrzlama u braku Dalile i Grebe. Njihov posjet otoku donijet će nova iskustva i proširiti im horizonte.