12 TISUĆA OBOŽAVATELJA

Tony Cetinski 'zapalio' zagrebačku Arenu

15.12.2012 u 12:25

Bionic
Reading

Slavljenička Karlovačko Live turneja, spoj odlične glazbe i Karlovačkog piva, nastavljena je jučer 14. prosinca u Areni Zagreb sjajnim koncertom Tonyja Cetinskog. U glazbenom spektaklu koji je trajao dva i pol sata uživalo je oko 12 tisuća posjetitelja

Tony Cetinski, jedan od najpopularnijih domaćih izvođača, svojoj je publici priredio pravi show – koncert je započeo izlaskom iz velike Karlovačko limenke. Publici je predstavio pjesme sa svog novog albuma 'Opet si pobijedila', ali je podsjetio i na svoje velike hitove.

Budući da Karlovačko Live ove godine slavi svoj deseti rođendan, na pozornicu je, prigodno, stigla i velika Karlovačko torta iz koje je, na oduševljenje publike, izašao gost iznenađenja Aki Rahimovski, pjevač Parnog valjka.

Za ovaj glazbeni spektakl pripremljena je posebna slavljenička scenografija koja, uz veliku limenku i tortu, uključuje Karlovačko pub kao dio pozornice.

Koncert su iz Karlovačko puba pratili najvjerniji fanovi Tonyja Cetinskog. Tu su nagradu osvojili na Karlovačko karaokama te u nagradnoj igri na Karlovačko Facebooku.

Nakon Zagreba, Karlovačko Live nastavlja se u Rijeci 16. prosinca, slijedi Zadar 21. prosinca, Karlovac 23. prosinca, Varaždin 26. prosinca, a posljednji koncert održat će se u Osijeku 29. prosinca.