NAGRADNJAČA

The Room club - idealno mjesto za vikend izlaske

27.11.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon niza odličnih partija i vrhunskih provoda u centru grada u the Room klubu, opet nam stižu odlična gostovanaj i tematski partiji. U suradnji sa Židovskom općinom Zagreb, predstavljamo Vam vrhunski spektakl koji će probuditi i potresti sve one željne zabave, odličnog noćnog provoda i vrhunske glazbe. U petak, 29. studenog the Room klub ugošćuje izraelsku glazbenu atrakciju DJ Yaniv.

DJ Yaniv Tal počeo je davnih devedesetih godina u Tel Avivu svirajući u svom jedinstvenom glazbenom stilu oduševljavajući publiku širom svijeta.

Svoj istančan glazbeni ukus promovirao je diljem svijeta te je tako bio rado viđen gost u Americi, Indiji, Rusiji, Velikoj britaniji, Francuskoj, Tajvanu , Japanu, Njemačkoj, Ibizi itd. Njegovi remiksevi našli su mjesta na velikim kompilacijskim ostvarenjima te je svirao s velikim imenima poput Tomcrafta, Kowalskoh, Marca V.

Osim vrhunske atmosfere za koju je zadužen ovaj odlični DJ, očekuje vas i pravi plesni spektakl pod vodstvom F1RST Entertainmenta.

Požurite i rezervirajte svoje stolove na vrijeme na 099/3777-388. Karte se mogu kupiti na dan koncerta u the Room clubu i na stranici www.entrio.hr. Klub otvara svoja vrata od 23h te prima populaciju 21+.

Više o klubu potražite na internet stranici www.theroomclub.hr ili na stranici facebooka

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 4x2 ulaznice.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Nika Vizek
Trina Mjeda
Slađana Blagojević
Željka Fabijanić