NAJBOLJE PRIJATELJICE

Tereza književnu večer posvetila Gabi

24.09.2015 u 16:46

Bionic
Reading

Spisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić otvorila je treću sezonu programa Ženska priča gostovanjem Tereze Kesovije. Pjevačicu su iz publike bodrili brojni prijatelji, a među njima je bio i njezin bivši suprug Miro Ungar te Gabi Novak kojoj je Tereza posvetila svoje gostovanje

Tereza Kesovija sudjelovanje na večeri Ženska priča posvetila je svojoj prijateljici Gabi Novak pa je u dvosatnom programu pričala o svom dugogodišnjem prijateljstvu s Gabi i pokojnim Arsenom Dedićem čija ju je smrt jako potresla. Prisjetila se njihovih dragocjenih zajedničkih druženja, nastupa na opatijskom festivalu 1962. i brojnih drugih trenutaka.

Tereza je na programu Ženska priča gostovala zahvaljujući spisateljici i stand-up komičarki Marijani Perinić koja uz Centar za kreativno pisanje i Zagreb 360° - vidikovac Zagreb Eye već treću godinu zaredom održava taj program književnih večeri. Terezino gostovanje slušali su i Sandra Bagarić sa suprugom te njezin prvi suprug Miro Ungar.

'Terezu jako cijenim kao osobu i profesionalca. Volim je', izjavio je legendarni pjevač koji često nastupa sa svojom bivšom suprugom. On i njegova 42 godine mlađa supruga Sara veliki su Terezini prijatelji. Redovito posjećuju njezine nastupe i promocije. Miro Ungar i Tereza u braku su bili 11 godina, a imaju i sina Alana. Nakon tog braka Ungar se ženio još tri puta.


Gabi Novak došla je podržati Terezino gostovanje, a ona joj ga je posvetila


Tereza je na književnoj večeri govorila i o svojoj autobiografskoj knjizi


Miro Ungar na Terezino gostovanje došao je sa svojom Sarom


Sandra Bagarić uživala je u Terezinu gostovanju