FINALE ROLAND GARROSA

Swank otkantala gradonačelnika Beograda?!

06.06.2016 u 14:15

Bionic
Reading

Holivudska glumica finalni meč teniskog turnira Roland Garrosa između Novaka Đokovića i Andyja Murrayja gledala je sjedeći do gradonačelnika Beograda Siniše Malog, a on je slavnu oskarovku nagovorio i na zajednički selfie. Ugodno druženje navodno je prekinuo intrigantan tweet o poznatom Beograđaninu upućen Swank tijekom meča, nakon kojeg glumica više nije viđena u Sinišinoj blizini

Dvostruka dobitnica Oscara, američka glumica Hilary Swank jučer je na tribinama Roland Garrosa upoznala svog srpskog obožavatelja, beogradskog gradonačelnika Sinišu Malog koji je tijekom finalnog meča sjedio do nje. Da priča bude zanimljivija, Siniša i Hilary su se upoznali, a glumica je pristala na zajednički selfie s poznatim Beograđaninom.

Vrhunac druženja na tribinama bio je tweet upućen Swank tijekom meča, a tema je bila Sinišin plagijat doktorata koji je izazvao skandal u srpskim medijima prije nepuna dva mjeseca. Ako je vjerovati fotografijama i prepisci na Twitteru, Swank se vrlo brzo premjestila u drugu VIP ložu, a Mali je ostao bez slavne sugovornice na tribinama.

Sinišu Malog u travnju je prozvao predsjednik srpskog odbora za visoko obrazovanje optuživši ga da je plagirao svoj doktorat na Fakultetu organizacionih nauka te pozvao nadležne da ga ponište.