BAJAGA:

Svirat ćemo sve hitove i ispunjavati želje publici

24.02.2011 u 18:14

Bionic
Reading

Na pitanje može li ga se nakon Spaladiuma očekivati na Poljudu, rekao je – jedino na nekoj utakmici. Inače, taj je zvezdaš iskoristio priliku i nahvalio novog trenera svoga kluba Roberta Prosinečkog

'Koncert u Spaladium areni ne može biti običan koncert. Nisam nikad u njoj svirao, ali Zdravko Čolić mi je rekao da je zvuk sjajan', rekao je Bajaga jučer u Splitu najavljujući svoj koncert 18. ožujka.

U Splitu je svirao prvo na Bačvicama, potom je napunio veliku dvoranu Sportskog centra na Gripama, pa je Spaladium logičan korak.

'Nadam se da ćemo napuniti dvoranu i napraviti stvarno dobar koncert. Svirat ćemo kolaž naših najpoznatijih pjesama, a kako ih imamo ukupno 250, bude li publika htjela neku stvar koju nismo izveli, rado ćemo ispunjavati želje', obećao je Bajaga.

Na pitanje može li ga se nakon Spaladiuma očekivati na Poljudu, rekao je – jedino na nekoj utakmici. Inače, taj je zvezdaš iskoristio priliku i nahvalio novog trenera svoga kluba Roberta Prosinečkog.

'Jako je lijepo što je Robi došao, svi su ga dobro primili. On je igračka veličina i njegov je dolazak izvrstan i za imidž Crvene zvezde', izjavio je Bajaga.