TULUM S 200 UZVANIKA

Suzy: Moje najluđe slavlje za 50. rođendan

23.10.2015 u 16:44

Bionic
Reading

Biti u društvu najdražih prijatelja kojih se u klubu Sokol ove srijede okupilo čak dvjestotinjak iz cijele Hrvatske, bio je Suzy Josipović Redžepagić najljepši rođendanski poklon

'Pedeset godina moje mladosti prohujalo je; bile su lude i nezaboravne. Nadam se da će i ove koje dolaze biti jednako lijepe i ispunjene', kaže Suzy Josipović Redžepagić osvrnuvši se na veliku proslavu koja se na njen 50. rođendan dogodila u klubu Sokol. Mjesto događanja veže je za najljepša slavlja iz mladosti, a jubilarac je, kaže, htjela proslaviti baš tamo gdje je u 20-ima i 30-ima slavila svoje rođendane.

Društvena, energična i pozitivna Suzy uvijek je omiljena u društvu, a koliko je prijatelji vole i cijene, pokazao je i dolazak čak 200 njezinih prijatelja iz cijele Hrvatske na veliku feštu. Bili su tu i modna dizajnerica Matija Vuica, Leonarda Boban, Ana Gruica, Mia Begović, Hus, Lejla i Tarik Filipović, bivši supružnici Vanja i Zoran  Mamić, Sandra Marković, Zlatko Pejaković i Maja Maria, Iva Balaban, Danijela Alavanja Mišković i mnogi dr.


Suzy uz Leu Boban, Matiju Vuicu, Anu Gruicu, Sandru Marković, Lejlu Filipović, Miju Begović...

'To mi je bio najljepši rođendanski poklon, zaista. Ljudi su došli iz Sarajeva, Splita, Rijeke, Dubrovnika... baš su me ganuli. Pjevali smo i plesali do sedam ujutro, bila sam presretna. Još osjećam posljedice. I mlađi bi pokleknuli ranije, ali ne i ja koja sam navršila pola stoljeća', u šali će Suzy. Suprug Narcis posvetio se organizaciji velike zabave želeći je ovaj put osloboditi svih obaveza i kuhanja na njezin dan. Kćeri Sarah, Hannah i Tara već su joj u ponoć zapjevale rođendansku čestitku.

'Pokloni kod nas nisu važni, mi pamtimo te male trenutke sreće, a zahvaljujući mužu i djeci imam ih svakodnevno. Osjećam se pola stoljeća mladom i veselim se svakom danu koji dolazi. Jedino što želim sama sebi, svojim najmilijima je zdravlje. Sve ostalo je... (samo) život!' poručuje. Posebna čestitka na Facebooku stigla je do njezine najstarije 27-godišnje kćeri Sarah:

'Danas moja mamasita slavi rođendan! Sve što bi mogla reći o njoj kao o izuzetnoj ženi/majci/kraljici i našoj ljubavi svi odavno već znaju pa ću pokušati prepričati što mi je jednom prilikom Srđan rekao: 'Postoji odnos roditelja i djece, postoje posebne veze majki i kćeri i onda postojite ti i tvoja mama. Vi ste posebna kategorija, vi ste tim, vidi se da ste oduvijek tim, vi ste kao srodne duše. Možete se slagati ili ne slagati, ali i jedna i druga znate da ne postoji problem ili situacija koju vas dvije nećete skupa riješiti i prebroditi. Svi drugi trebaju biti ljubomorni na ono sto vi imate.''

Slažem se, moja mama i njena mama, moja baka Nada su bile još srodnije duše, tek to nisam nikada vidjela i sigurna sam da i baka danas slavi s nama, ali mama i ja zaista jesmo nevjerojatan tim - oduvijek i zauvijek! Mama, sretan rođendan i želim ti još puno recepata, kuhanja, kuharica, tvoj restoran i još puuuuno toga, uz ono najavažnije - da smo svi zdravi!' napisala je Sarah.

Sve što je priželjkivala je li ostvarila do današnjeg dana?

'Ma kakvi. Ja sam žena uvijek puna planova, želja, ima u meni još energije za nove kuharice, nove projekte. Pa tek mi je pedeset', kroz smijeh zaključuje Suzy.


Suzy i najmlađa kćer Tara


Suzy i Matija Vuica znaju se više od dvadeset godina



Facebook
I glumica Nada Abrus slavila je sa Suzy


 U zagrljaju dragih prijateljica iz Splita Mirele Kovačević i Josipe Čergar


Uspomena na jedan ludi rođendanski tulum 1995.

Sinoc je nasa draga @suzyjosipovic proslavila 50. rodjendan. ????????????

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on