CHARLIE HUNNAM

Što morate znati o zvijezdi '50 nijansi sive'?

05.10.2013 u 07:13

Bionic
Reading

Tko je taj plavokosi zavodnik?

Zbog njegovog angažmana u dugoočekivanoj adaptaciji književnog hita E. L. James '50 nijansi sive' mišljenja su bila posve oprečna – za neke je savršen izbor dok su neki bili vrlo razočarani.
 
U posljednje vrijeme se pisalo da su 33-godišnjeg Charlieja Hunnama, našim TV gledateljima najpoznatijeg po ulozi Jacksona 'Jaxa' Tellera u FX-ovoj hit seriji Sinovi anarhije, toliko uvrijedili fanovi koji traže da se uloga Christiana dodijeli Mattu Bomeru da on ozbiljno razmišlja o odustajanju od uloge.

Peticiju da se uloga dodijeli Bomeru potpisalo je čak 70 tisuća ljudi! Hoće li ta anti-Hunnam kampanja zbilja donijeti neke rezultate, ne znamo...



Evo što sigurno ne znate o Charlieju:

Rođen je kao Charles Matthew Hunnam u Newcastleu (Velika Britanija) 10. travnja 1980. Roditelji su mu se razveli kad je imao samo dvije godine.

Sa samo devet godina dobio je angažman u seriji Byker Groove. Zapazio ga je producent u trgovini cipelama.

Diplomirao je filmsku teoriju i povijest filma na Cumbria College of Art and Design.

Manje je poznato da se okušao i kao model: 2005. je bio zaštitno lice za Emporio Armani.

Proslavio se u seriji 'Queer as a Folk' gdje je glumio gay tinejdžera Nathana.

Natjecao se za ulogu Anakina Skywalkera u Zvjezdanim stazama – Klonovi napadaju (dobio ju je Hayden Christensen).

Vidjeli smo ga i u filmovima Pacific Rim, Cold Mountain, Abandon, Nicholas Nickleby, Children Of Men, Deadfall...
 

Visok je 1,85 m.

Omiljeni glumci su mu Daniel Day-Lewis i Sean Penn.

Bio je u braku s glumicom Katharine Towne od 1999. do 2002. (upoznali su se na audiciji za seriju Dawson Creek). No obožavateljice neka se ne nadaju: u sretnoj je vezi s dizajnericom nakita Morganom McNelis od 2007. godine.

Charlie kaže da se ne boji scena seksa u filmu u šali, dodajući da je imao puno prakse s prijašnjim ulogama. 'Nikad nisam koristio dvojnike za te scene. Ako sam mogao snimati takve scene sa 18 godina i muškarcem, onda mogu i sa 33 godine s djevojkom!', kaže ovaj Britanac.