ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Što donosi vladavina Škorpiona

27.10.2016 u 16:10

Bionic
Reading

Nakon putovanja Vagom Sunce je 22. listopada ušlo u znak Škorpiona i njime će prolaziti do 21. studenog. Ove godine vladavina ovog znaka naglašeno je 'škorpionska'

Od 24. listopada do 12. studenog u znaku Škorpiona je i planet komunikacije i misaonih procesa Merkur. Energije će biti najjače za mlađaka 30. i 31. listopada, kad se u Škorpionu nađe i Mjesec.

Doba Škorpiona nije baš omiljeno u kontinentalnoj Europi zbog sve kraćih dana, sve debljeg sloja oblaka, uporne kiše i ogoljelih stabala. Ipak, i usred tmurne jeseni nekim će znakovima ići vrlo dobro.


Pet povlaštenih znakova

Iduća četiri tjedna, a osobito razdoblje do petka 12. studenog, bit će povoljna za Rakove, Ribe, Djevice, Jarce i same Škorpione. Pripadnicima ovih znakova raspoloženje će biti najbolje, a okolnosti najsretnije.

Škorpion je znak duboke spoznaje i intenzivnih emocija. U ovim tjednima zanimat će vas sve što je skriveno, potisnuto ili zabranjeno. Sve ćete shvaćati ozbiljnije, ponekad čak i dramatično.

Prosječnost i površnost, ni vlastita ni tuđa, neće vas zadovoljavati. Obrnuto, isplatit će vam se jaka volja i upornost. Radit ćete strastveno i temeljito, nastojeći prodrijeti do srži stvari.

Među negativnim su stranama doba Škorpiona rašireno spletkarenje, osvetoljubivost i nemilosrdnost. Poželjet ćete nekome vratiti milo za drago ili mu nauditi naprosto zato što vam nije simpatičan. Suzdržite se jer bi vam to donijelo ponajviše gorčinu.