NAGRADNJAČA

Steve Vai u Tvornici kulture

31.10.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Kultni zagrebački klub Tvornica još jednom će ugostiti gitaristu koji je uzor mnogim glazbenicima, a 9. studenog 2012. tamo će se proizvoditi nevjerojatni riffovi žestokog rock i blues zvuka te emocionalnih melodija povezani u jedinstvenu cjelinu. Steve Vai, virtuozno će predstaviti svoje umijeće hrvatskoj publici! A za svoje čitatelje smo pripremili 2x2 ulaznice!

Nema sumnje kako su se gitaristi obradovali ovoj najavi. Svaki glazbeni zaljubljenki i rock fan zna tko je Steve Vai; zna za njegove revolucionarne tehnike sviranja i gotovo neizvedive spojeve nota u pjesme koje oduzimaju dah.

Steve Vai je gitaristički virtuoz, vizionarski skladatelj i producent koji oblikuje savršen glazbeni zvuk beskrajne kreativnosti i tehničkog majstorstva. Počeo je svirati s 12 godina, a prvim notama podučio ga je drugi vrhunski gitarist - Joe Satriani.

Profesionalnu glazbenu karijeru počeo je već s 18 godina svirajući s legendarnim Frankom Zappom. Svira već više od tri desetljeća, prodao je 15 milijuna albuma te osvojio brojna priznanja među kojima i tri Grammy nagrade.

Nakon sedam godina ponovo u Hrvatskoj! Samo jedna riječ je dovoljna za opis njegovog nastupa u 2005. godini – fenomenalno! Nakon dugo čekanja, Hrvatska ponovo ima priliku vidjeti energični i jedinstveni nastup ovog gitarističkog virtuoza. 9. studeni 2012. bit će obilježen zvukom električne gitare!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ana Zemljić
Zvonimir Petrec