JENNIFER TWERKA

Složit ćete se - ovo je najslavnija guza

17.06.2014 u 09:37

Bionic
Reading

Jennifer Lopez u javnost je pustila isječak novog singla 'Booty', a u minuti i šest sekundi uspjela je vratiti pozornost na svoju pozadinu - ona u njezinom sugestivnom plesu ima glavnu riječ

Ne znamo je li Jennifer učila od Miley Cyrus, no album koji izlazi 17. lipnja zasigurno će mnogi jedva dočekati.

Zgodna 44-godišnja pjevačica ne tuguje nakon razlaza s mlađahnim dečkom Casperom. Dapače, intenzivno radi na promociji albuma, nastupila je na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva, objavljuje selfieje na društvenim mrežama i zavodi twerkanjem.

All the sexy girls in the party, go and grad a man, bring him to a dance floor', pjeva Lopez u jednominutnom videoisječku.

'Pokazat ću vam kako se to radi', kaže djevojka iz Bronxa prije nego li počne twerkati, sugestivno mrdati guzom, uz nekoliko pratećih plesačica.

Pjesma je dio desetog studijskog albuma 'A.K.A' koji uključuje njezin nedavni hit 'I Luv Ya Papi', 'Never Satisfied' 'Acting Like That'.

U nedavnom radiointervjuu s Angie Martinez, Lopez je izjavila kako je 'Booty' pjesma o prihvaćanju sebe i onoga što jesi. Pitala se bi li tu pjesmu uvrstila na novi album, a kada su se njezini šestogodišnji blizanci Max i Emma raspametili nakon što ju je pustila u automobilu, znala je da je to - to.