PRVA FOTKA

Slaven Bilić pokazao svoju Sofi na njezin prvi rođendan

16.12.2015 u 10:56

Bionic
Reading

Za razliku od svojih nogometnih kolega, 46-godišnji hrvatski trener trenutno na čelu londonskog West Hama, o obitelji vrlo rijetko priča za javnost, a još su veća rijetkost, kad je Bilić u pitanju, fotografije njegovih troje djece u medijima. Ipak, za prvi rođendan svoje najmlađe kćeri Sofi napravio je iznimku i na Instagramu pokazao što ga čini sretnim više od ijedne pobjede na nogometnom terenu

Svoju obitelj Slaven Bilić nikad nije izlagao očima javnosti, ali 7. prosinca, na prvi rođendan svoje najmlađe kćeri, 46-godišnji nogometni trener nije odolio na svom službenom Instagram profilu objaviti nježnu fotografiju svojih mezimica, 12-godišnje kćeri Alani i jednogodišnje Sofi. To je ujedno i prva obiteljska fotografija koju je trener londonskog West Hama objavio na društvenoj mreži.

Malena Sofi, koju je Bilić dobio u vezi s Ivanom Đeldum, rođena je u Istanbulu dok je  bio trener turskog kluba Bešiktaša. U Turskoj Slaven i danas uživa status velike zvijezde, a upravo su mu turski obožavatelji najviše čestitali ispod fotografije kćeri, zaželjevši da se vrati u Istanbul.

Sa zaručnicom Ivanom i malenom Sofi, Bilić trenutno živi u Londonu, koji je bio njegov dom još prije dvadeset godina, dok je gradio nogometnu karijeru i bio u braku sa splitskom profesoricom Andrijanom Bilić. U Engleskoj ga, kad to školske obaveze dopuštaju, posjećuju 12-godišnja Alani i 19-godišnji sin Leo, koje je Slaven dobio u prvom braku.

⛄️

A photo posted by Slaven Bilić (@slavenbilic68) on

A photo posted by Slaven Bilić (@slavenbilic68) on

old memories. stare uspomene. eski hatıralar.

A photo posted by Slaven Bilić (@slavenbilic68) on