SVE JE MLAĐI

Slaven Bilić: Otkrivena tajna tamnije i gušće kose

14.10.2016 u 15:18

Bionic
Reading

Nije dugo trebalo da britanski mediji pronađu neku zanimljivost vezanu uz bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Nakon što se pojavio na press-konferenciji uoči nove utakmice svog West Hama tamnije i gušće kose, novinari su se raspisali o toj nevjerojatnoj pojavi. Naime, donedavno je Bilić imao puno rjeđu kosu, stoga ne čudi da se svi pitaju je li se podvrgnuo presađivanju

'Zbog lošeg početka sezone West Hama, trener bi trebao počupati si svu kosu, no dogodilo se sasvim suprotno.' Uvodna je to rečenica novinskog članka na www.mirror.co.uk, kojem je glavna tema navodno presađivanje kose kojem se podvrgnuo Slaven Bilić. Naime, britanski mediji ustvrdili su kako je za kratke ljetne pauze treneru West Hama neobično brzo narasla kosa koja je, sudeći po fotografijama, bila dosta prorijeđena, a sada je gusta i crna. Jedino što je ostalo isto sa starim izdanjem prosijedi su zulufi.


Britanski mediji nisu propustili primijetiti kako je Slavenu Biliću kosa neobično gusta i tamna

Nakon konferencije za novinare uoči utakmice West Hama s Crystal Palaceom, gdje su novinari i primijetili promjenu u njegovu izgledu, Slaven Bilić odradio je trening s kapom na glavi. Britanci nisu ni tu stali već su zaključili kako mu je zasigurno bilo jako važno sačuvati glavu od kiše. Slaven Bilić time se ne zamara, jer osim brige oko svoje momčadi, okupiraju ga i ljepše stvari. U svom domu u Londonu okupiran je svojim djevojčicama. Nakon kćerkice Sofi, njegova životna partnerica Ivana Đeldum nedavno je rodila drugu kćer, čije ime još nisu objavili.


Prije nekoliko mjeseci Bilićeva kosa bila je prorijeđena


Na druženju s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, nakon
susreta s britanskom kraljicom Elizabetom II., Slaven Bilić doimao
se puno mlađe