OMILJENA SERIJA

Sjećate li se 'Gilmoreica'? Evo kako danas izgledaju!

08.06.2015 u 20:44

Bionic
Reading

Osam godina od snimanja zadnje epizode na jednom festivalu okupila se glumačka ekipa legendarne serije 'Gilmore Girls' koja se s velikim uspjehom prikazivala od 2000. do 2007. godine

Iako su se fanovi ove hvaljena serije, koja je ukupno osvojila 15 nagrada i 42 nominacije, ponadali da će biti snimanja novih epizoda ili filma, ništa od toga nije u planu.
'Ali dobra vijest je ta da se nitko ovdje međusobno ne mrzi. Ako će se nešto i događati, obećavamo da ćemo to napraviti kako spada', rekla je autorica serije Amy Sherman-Palladino.

Za obožavatelje su Lorelai i Rory, mama i kći Gilmore (Lauren Graham i Alexis Bledel) snimile selfie, a na Twitteru su objavljene fotke s tog druženja.
Među okupljenima bili su i bivši Roryini dečki između ostalih i Jared Padalecki i Milo Ventmiglia, ali i ostatak ekipe: Scott Patterson (Luke), Keiko Agena (Lane), Liza Weil (Paris) i drugi.

Glumica Melissa McCarthy ('Djeveruše', 'Specijalne agentice', 'Krađa identiteta') koja je glumila kuharicu Sookie, a danas gradi uspješnu filmsku karijeru, nije bila na ovom okupljanju.

Inače, zanimljivo je da su veliki fanovi 'Gilmorica' i članovi kultnog underground noise benda Sonic Youth, Thurston Moore i Kim Gordon koji su sa svojom kćeri Coco u jednoj epizodi serije odsvirali akustičnu verziju svoje pjesme 'What a Waste'.