KAKVA TRANSFORMACIJA

Sigurno ste zaboravili kako je Maja Šuput izgledala prije 15 godina

04.08.2016 u 14:50

Bionic
Reading

Pogledate li fotografije Maje Šuput s početka karijere i danas, vidljivo je da je ova pjevačica prošla brojne transformacije. Mijenjalo se tu sve - od obujma grudi do usana, a o dužinama i bojama kose uzaludno je i govoriti

Na službenim stranicama Discothequea Saloon, vlasnik Maro Srezović objavio je mnoge fotografije poznatih osoba koje su godinama zalazile u taj zagrebački klub na Tuškancu. Kako nam je otkrio, te fotografije naći će se u monografiji 'Od početka do uništenja' koja bi svjetlo dana trebala ugledati ove jeseni. Na čak 450 stranica naći će se fotografije iz svih desetljeća postojanja ovog poznatog kluba, a među njima će se vjerojatno naći i fotografija pjevačice Maje Šuput na početku njezine karijere.


Na samim počecima karijere imala je kratku crvenu kosu i neupadljiv make-up

Gotovo neprepoznatljiva prema onome kako izgleda danas, Maja je izgledala poput djevojčice s crvenom kratkom kosom i jedva primjetnim make-upom na licu. Danas je to sasvim druga Maja - bujnijeg poprsja, sklona transformacijama na dnevnoj bazi. Otkako je na sceni, prošla je mnoge boje i dužine kose, stesala liniju i sebe prepustila u ruke stilista Marka Grubnića koji je i zaslužan za njezine mnogobrojne promjene imidža. Nedavno joj je kosa bila ružičasta, no ubrzo se vratila na onu boju s kojom se najbolje osjeća - plavu. S puno manje krpica na sebi, svoje obožavatelje uveseljava svojim fotografijama svakog dana, kao i raznim videouracima.

Excited

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

Jači make-up, plava kosa i zavodljiv dekolte
Marko Grubnić zaslužan je za mnoge njezine transformacije

About last night ?????? thank you Aurora so much ?????? #CRO

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

Femme fatale ?????? shooting in progress ????#newsong #basvolimstosamzena

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

Aqua Im ready ?????? let's goooo

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)