POVRATAK ZELENOG ČUDOVIŠTA

Shrek uvijek i zauvijek 3D

18.05.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih animiranih junaka ponovno se vraća! Shrek, Fiona, Magarac, Mačak i ostali junaci iz Dalekog, dalekog kraljevstva pred svojom su četvrtom i, po svemu sudeći, posljednjom pustolovinom, ovoga puta u 3D animaciji i sinkroniziran na hrvatski!

Nakon što se borio sa strašnim zmajem, spasio predivnu princezu i oslobodio cijelo kraljevstvo, što bi još jedan ogar mogao učiniti? Pa kad je riječ o Shreku (Vedran Mlikota), on se pretvara u pravog obiteljskog čovjeka. Umjesto da ih plaši i tjera, kao što je to nekad činio, neodlučni Shrek sada je postao lokalna legenda koja nevoljko pristaje seljanima davati autograme na njihovim vilama.

Gdje je nestao zastrašujući urlik zelenog čudovišta? Žudeći za vremenom kad se osjećao poput pravog ogra, Shrek pristaje sklopiti pakt sa slatkorječivim prevarantom Cvilidretom (Vid Balog). Tako seodjednom nađe u izokrenutoj, alternativnoj stvarnosti neke sasvim druge dimenzije u kojoj je njegova vrsta ugrožena, Cvilidreta je kralj, a on i Fiona Renata Sabljak) se nikada nisu sreli. Sada na Shreku ostaje da razbije tu čaroliju koja je nastala njegovom krivnjom, spasi prijatelje i vrati se svojoj jedinoj pravoj ljubavi i svijetu u kojem je živio.

U ovoj pustolovini opet mu društvo prave Magarac (Krešimir Mikić) i Mačak u čizmama (Sven Medvešek), neki novi likovi i podmukli zlikovac Cvilidreta