MELEM ZA OČI

Seksi Severine odbacila suvišne krpice

01.11.2012 u 13:26

Bionic
Reading

Prekrasna francuska glumica Berenice Marlohe koja u novoj nul-nul-sedmici glumi Bondovu djevojku Severinu, počastila nas je seksi fotkama za FHM

Berenice je za FHM pozirala u donjem rublju, pustivši seksipilu da se u potpunosti razigra i zavede kameru. Usput je rekla kako dečko koji je pokušava zavesti ne treba biti komad, ali…

…'ako nemam s njim o čemu razgovarati i ako nema smisla za humor, onda mi neće biti privlačan. Karizma i smisao za humor su 'ono nešto' što će me privući kod muškarca', objasnila je lijepa Severina, pardon, Berenice.

Nakon Bonda, Bernice bi voljela glumiti u Batmanu, i to Jokera. 'Voljela bih biti Joker u sljedećem nastavku 'Batmana. Uloge koje se meni najviše sviđaju uglavnom se dodjeljuju muškarcima. Kao Gary Oldman u filmu 'Tvrtka'. Takve likove volim, pomalo lude', rekla je i dodala da joj je oduvijek želja glumiti šefa mafije.

Za ulogu Severine kaže da joj je bila životna želja. 'Ona je misteriozna, dobra, zla, željna avanture', zaključila je Berenice.

Novi film o Jamesu Bondu Skyfall' prikazuje se od 1. studenoga u kinima. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu u kojem je partner Heineken; prije filma 'Skyfall' ova dva globalna brenda surađivala su u filmovima 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough', 'Die Another Day', 'Casino Royale' i 'Quantum of Solace'.