ŠEST DANA 'BEZVEZE'

Šajeta: Supruga i sin jedva su dočekali da odem

03.11.2015 u 09:44

Bionic
Reading

Dražen Turina Šajeta u svom velikom hitu pjeva o partyju za ekipu, a pravi party vladao je tijekom njegovog boravka u kuriji Bučar, u kojoj je za potrebe snimanja HTV-ove emisije 'BezVeze' zajedno s Ankicom Dobrić i Duškom Modrinićem šest dana živio bez mobitela, interneta, radija i televizije

'Kad sam sinu Zvani i supruzi Nataši rekao da me neće biti šest dana jer ću sudjelovati u novoj emisiji HTV-a, samo su se slatko nasmijali i rekli da se jedva čekaju odmoriti od mene. Čak su me pitali moraju li televiziji platiti tu uslugu', smije se Šajeta, sinoćnji natjecatelj u drugoj emisiji HTV-ova showa 'BezVeze'.

Šest dana života u luksuznoj vili u Samoboru nije mu teško palo, pogotovo jer je s privremenim cimerima, glumcima Ankicom Dobrić i Duškom Modrinićem odmah pronašao zajednički jezik pa su postali prava mala obitelj.

'Ankica je definitivno bila gazdarica kuće i predstavljala mi je pravo iznenađenje. Kad sam je prilikom ulaska vidio sa psićem, jorkširškim terijerom, odmah sam rekao da je to jedna fina dama kojoj ću morati masirati stopala. Stvarno ne znam kako bi bilo da smo samo Duško i ja bili unutra jer je s Ankicom bila prava zabava. Stalno nam je pravila raznorazne sokove, a i natjerala nas je da skupa s njom trčimo oko kuće', pun je dojmova pjevač.


Nakon snimanja emisije Daniela Trbović kandidatima je vratila mobitele

Odreći se svih mogućih sredstava komunikacije s vanjskim svijetom nije mu bilo ni najmanji problem.

'Iako sam pravi ovisnik o gadgetima, nisu mi nedostajali. Ponio sam sa sobom hrpu glazbe na iPodu, a imali smo i DVD, tako da smo svake večeri gledali romantične komedije. Fascinirala me lakoća kojom sam se uspio riješiti ovisnosti o mobitelu jer mi tijekom tih šest dana uopće nije nedostajao. Zaista nam je bilo super, a iako smo na raspolaganju imali jacuzzi i saunu, nismo ih uopće koristili. Više smo se usredotočili na druge aktivnosti poput pikada, stolnog nogometa ili klavira. Jedino što mi je nedostajalo je pogled na more', kaže Šajeta, a bio je oduševljen i kad je vidio vinski podrum u kuriji.

'Pili smo crna vina, a ovaj ću šestodnevni boravak pamtiti i po tome što sam jako zavolio blatinu jer smo često priređivali vinske gozbe', govori pjevač, dodajući da mu honorar nije bio presudan za to da pristane sudjelovati u showu

'Išao bih i u reality show jer volim biti na televiziji. No pažljivo biram projekte u kojima ću sudjelovati jer mi se ne da cijepati drva i musti krave, kao što to kandidati rade u nekim emisijama. 'BezVeze' mi je predstavljao novi izazov i mislim da se ovaj show s razlogom može opisati kao - Big Brother za intelektualce', kaže Šajeta.


Duško Modrinić, Ankica Dobrić, Daniela Trbović i Šajeta