ASTRO KOMPATIBILNOST

S kim Ovnovi najbolje surađuju?

09.04.2016 u 07:00

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori poslovni partneri i suradnici za Ovna? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro-kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih poslovnih partnera za aktualni znak

POVOLJAN ODNOS

Ovan i Lav

Dva vatrena znaka na sceni nastupaju s nezaustavljivim zanosom i odlučnošću, preuzimajući svaki zadatak s mnogo volje i energije. Ovan u suradnju unosi natjecateljski duh i inovacije, dok Lav osigurava planiranje i komunikaciju. Kad otkriju što koji od njih radi najbolje i pridržavaju se podjele poslova, izbjeći će većinu trzavica.

Ovan i Strijelac

Kao poslovni partneri odlično se slažu, imaju dinamičan odnos i lako ostvaruju uspješnu suradnju. Oboje vole istraživati, prikupljati nova znanja i riskirati, što će im pomoći u postizanju izvrsnog poslovnog rezultata. Međusobno se poštuju i uvažavaju, a poslovni odnos će brzo prerasti u prijateljstvo.

Ovan i Blizanci

Ovo je par poletnih i energičnih suradnika s velikim potencijalom. Blizanac prednjači po domišljatosti, a Ovan po radnom zanosu, no oboje imaju široku paletu vrlina. Majstori su improvizacije i snalažljivosti. Ako im se posao ne odvija po planu, sposobni su tražiti nova rješenja i krenuti drugim smjerom. Jedino što im nedostaje je strpljenje.

Ovan i Vaga

Vaga je rođena za marketing, a Ovan za animiranje novih kupaca i klijenata. S obzirom na to da se karakterno izvrsno nadopunjuju, čine idealan poslovni par, koji bi mogao munjevito uspjeti. Suradnja će se temeljiti na kompromisima, međusobnom poštovanju i mnoštvu originalnih ideja.

Ovan i Vodenjak

Kad se Vodenjačka ekscentričnost spoji s Ovnovom energijom, neizbježno će frcati iskre. Vodenjak je usmjeren na teoriju i planiranje, ali će ga Ovnova praktičnost natjerati da bude brži i konkretniji. Ako pravilno podijele poslove, ostvarivat će sjajne rezultate. Najbolje im leže kratkoročni projekti, jer im brzo dosadi raditi isto.

Ovan i Bik

Kombinacija marljivog Bika i energičnog Ovna ima znatnih izgleda za uspjeh. Ovnova je jaka strana istraživanje, pronalaženje mogućnosti i započinjanje projekata. Nema živaca za dugoročne poslove pa čim nešto pokrene, traži novi izazov. Zato je povoljno da uza sebe ima Bika, kojega krase upornost, marljivost i strpljivost za privođenje posla kraju.


NEIZVJESTAN ODNOS

Ovan i Ovan

Suradnja dvoje Ovnova odvijat će se pod visokim naponom i u natjecateljskom ozračju. Tipičan Ovan traži pohvale, priznanja i, po mogućnosti, vodeću ulogu u projektu. Rizik je da njihova velika energija bude umjerena na međusobno trvenje. Uspiju li razgraničiti ovlasti i ustrojiti hijerarhiju, zajedno mogu pomaknuti brda.

Ovan i Jarac

Kada Ovan i Jarac rade zajedno, moraju se puno truditi da bi se usmjerili prema istome cilju. Ovan je poduzetan, sposoban, brz i spreman na rizik, dok Jarac radije igra na sigurno i vodi brigu o detaljima pa je zato i nešto sporiji. Mogli bi se vrlo dobro nadopunjavati, ali toga nisu uvijek svjesni.

Ovan i Rak

U mnogo pogleda, oni su na suprotnim krajevima spektra. Ovan je otvoren, nagao i agresivan, a Rak suzdržaniji, oprezniji i strpljiviji. Unatoč razlikama nisu skloni sukobljavanju jer shvaćaju da oboje mogu imati koristi. Ovan se može brzo "ispucati" u poslu ili poduzeti prevelike rizike pa mu dobro dođe odmjeren i ustrajan Rak.

Ovan i Ribe

Kad se spoje Ovan i Ribe, njihov bi odnos mogao biti plodan unatoč kontrastu temperamenata. Ovan je neposredan i nagao te katkad djeluje ne mareći za posljedice. Ribe su mirnije, promišljenije i često kasne s reakcijama. Ipak, ponekad se uspijevaju uskladiti i jedno od drugoga izvući ono najbolje.

NEZGODAN ODNOS


Ovan i Škorpion

Ovoj se astrološkoj kombinaciji ne preporučuje poslovno partnerstvo. Škorpion bi stalno pokušavao umiriti Ovnov zanos i neutemeljeni optimizam, dok bi ovaj zanemarujući upozorenja srljao ususret riziku. Da bi izbjegli sukobe i gubitke, potrebno im je mnogo kompromisa i dobre volje.

Ovan i Djevica

Njih su dvoje toliko različiti da brzo jedno drugom počnu ići na živce. Promišljena Djevica analizira svaku situaciju i želi biti detaljno upoznata s činjenicama, što je za neposrednog i nestrpljivog Ovna gubljenje vremena. Njihovo bi partnerstvo moglo uspjeti kad bi se potrudili, jer bi Djevica u odnos unijela strpljenje, a Ovan odvažnost.