ASTRO KOMPATIBILNOST

S kim je Rak najstrastveniji u krevetu?

21.07.2016 u 10:12

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori seksualni partneri za Raka? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij slaganja u postelji, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih ljubavnika za znak Raka

POVOLJAN ODNOS

Rak i Škorpion

Evo idealnog para! Škorpion i Rak se od prvog dana savršeno razumiju i odlično komuniciraju verbalno i neverbalno. Spajaju ih izuzetna seksualna i mentalna privlačnost pa se prvi seks uglavnom pretvara u dulju ljubavnu vezu. Rak će se uz Škorpiona uvijek osjećati voljen i rado mu ispunjavati sve seksualne fantazije.

Rak i Ribe

Vjeruju da su jedno drugom suđeni i kunu se na vječnu vjernost. Ne prave razliku između spolne privlačnosti i ljubavi pa će njihovi intimni susreti odisati romantikom. Dobro se razumiju i znaju kako će ugoditi jedno drugome. Jedino što bi im moglo nedostajati su primjese nepredvidljivosti i rizika. Toliko su si slični da bi si mogli i dosaditi.

Rak i Bik

Odličan spoj partnera koji se nagonski osjećaju i razumiju bez puno riječi. Oboje snažno žele jedno drugo ohrabriti i zadovoljiti u osjećajnom i tjelesnom pogledu. Najvažnije je da budu vjerni sebi, da započinju polako i oprezno i da se postepeno zagrijavaju. Njihov će seks biti podjednako nježan i pohotan, a s vremenom i sve maštovitiji i zabavniji.

Rak i Djevica

Rak je među znakovima koji svojim mekim, ali ustrajnim pristupom najuspješnije otapaju Djevičinu suzdržanost. Oboje će biti otvoreni na iskušavanje seksualnih novotarija, pri čemu će se Djevica pokazati neočekivano maštovitom. Oni istinski mare za osjećaje svog partnera pa će se poslije seksa dugo maziti.

Rak i Jarac

Rak obožava seks s Jarcem, što ovaj rado iskorištava. Najčešće razvijaju dugotrajnu vezu i zajedno svijaju gnjezdo pa se ne libe eksperimentirati i prepustiti se jedno drugome. Jarac zna kako uzbuditi Raka i navesti ga da potpuno izgubi kontrolu, pri čemu će oboje doživjeti nezaboravna iskustva.


NEIZVJESTAN ODNOS

Rak i Rak

Veza dvoje Rakova nepredvidljiva je i zbrkana zbog ćudljivosti oboje partnera pa njihov seks može biti fantastičan i grozan. Tipičan se Rak želi osjetiti voljenim i potrebnim da bi uzvratio istom mjerom. Pada na dugotrajno udvaranje bez viđanja. Nježni telefonski razgovori ili poruke začinjene s mrvicom erotike potiču ga na seksualno otvaranje.

Rak i Blizanci

Ovo je česta veza. Kad se susretnu, mogu osjetiti da ih je sudbina spojila i da će jedno od drugoga dobiti baš ono što im nedostaje: Rak raznovrsnost, a Blizanac nježnost i zaštitu. Trzavice bi mogle nastati ako Blizanac želi iskušati previše erotskih stilova ili pomagala u kratkom vremenu. Rak voli da se sve odvija postupno i bez stresa.

Rak i Vaga

Vage su vrlo zavodljive, jako vole romantiku i otvoreni flert. Rakovi su suzdržaniji, ali prilagodljivi pa će Vagama pružiti što žele. Nju posebno privlači Rakova podatnost i prvobitno oklijevanje, koje maskira prigušenu požudu. Njihovo zajedničko intimno iskustvo ispunjeno je maštovitim idejama, romantikom i užicima.

Rak i Strijelac

Njihov će prvi seks najčešće prerasti u dugotrajnu i strastvenu vezu. Iako bitno različitih temperamenata, u zajedničkom se krevetu dobro snalaze. Rak je podatan pa se prepušta dominantnom Strijelcu, koji voli istraživati i probati nove stvari. No prije nego li pristane na novotarije, Rak mora steći povjerenje i osjetiti se siguran.

NEZGODAN ODNOS

Rak i Ovan

U temelju se ne razumiju. Ovan to voli puno žešće i češće, dok Raku treba posebno nadahnuće i mnogo ohrabrenja – barem u početku veze. Usto, Ovan u seksu ne obraća pažnju na ono što mu partner poručuje, dok je Rak prilično neodređen i nejasan pa ga nije lako razumjeti bez pune koncentracije. Riskantan spoj.

Rak i Lav

Lav je nametljiv, a Rak prijemčiv. Oboje se trse u krevetu: prvi da bi se pravio važan i pokazao svoju veliku moć, a drugi da bi udovoljio prvom. No, nakon prve uspješne ofenzive, Lav više ne ulaže puno truda, dok Rak postaje sve privrženiji. Time će isprva imponirati svom vatrenom partneru, a potom mu se popeti na vrh glave.

Rak i Vodenjak

Rak žudi za sigurnošću i romantikom, a Vodenjak za uzbuđenjima i stimulacijom. Rak će željeti da mu ovaj partner bude stalno na raspolaganju, dok će Vodenjak dolaziti i odlaziti kad mu bude odgovaralo. Mogli bi ući u vezu iz puke radoznalosti, no prije ili kasnije netko će od njih morati pristati na težak kompromis.