SAVRŠENA KOPIJA

Rod Stewart u stilu legendarnog Del Boya Trottera

28.01.2017 u 08:00

Bionic
Reading

Za vitalnog britanskog pjevača, 73-godišnjeg Roda Stewarta jedinstveni Del Boy Trotter iz serije 'Mućke' izgleda nije imao samo dobar smisao za humor, već i odličan stil koji je Rod uspješno kopirao

'Nikad ne bacajte odjeću - ako je držite dovoljno dugo u ormaru, nećete požaliti jer kad-tad će se vratiti u modu', izjavio je jednom Rod Stewart. I sam je neke stvari odlučio vratiti u modu pa se nedavno njujorškim aerodromom prošetao u stilu Del Boya Trottera, glavnog junaka najbojeg BBC-jevg sitcoma svih vremena  'Mućke'. Malo je onih kojima se ta britanska serija nije uvukla pod kožu, a čini se da je i Stewart veliki obožavatelj.

David Jason, koji je utjelovio jedinstvenog Dereka Trottera, danas ima 76 godina, a nedavno je izjavio kako ga veseli želja publike da se snime nove epizode 'Mućki', no postoji veliki problem.

'Zasad ne postoji ta osoba koja bi napisala dobar i vjerodostojan scenarij kojim ne bismo iznevjerili obožavatelje', izjavio je Jason. Naime, scenarist serije 'Mućke' John Sullivan preminuo je 2011. u 64. godini. Mnoge detalje iz svog života Sullivan je opisao u scenariju za popularnu seriju. Naime, odrastao je u vrlo siromašnoj radničkoj obitelji u zapadnom Londonu, školu je napustio kad mu je bilo 15 godina, radio je niz poslova da bi preživio pa bio i preprodavač na placu. No za sve one koji su veliki obožavatelji Davida Jasona dobra je vijest da se snima dokumentarac o njegovom životu koji će premijeru imati ove godine. A upravo je Jason glavni krivac za osebujan modni stil Dereka Trottera kojeg je kopiraop od svog susjeda.


Rod Stewart

The look: #Delboy #DavidJason #OnlyFoolsAndHorses

A photo posted by A #Casuals Mood Board (@toddvonjoel) on