O LA LA!

Robert Pattinson u krevetu s tri seksi glumice

04.04.2012 u 10:30

Bionic
Reading

U filmu 'Bel Ami' glumi siromašnog vojnika Georgesa koji postaje beskrupulozan novinar te želi biti dio pariškog visokog društva. Na tom putu ne bira sredstva zavodeći bogatašice

Nakon što je osvojio srca pripadnica ženskoga spola svih uzrasta kao moralni vampir Edward Cullen u sagi 'Sumrak', Robert Pattinson (25) se pojavljuje u dvije sasvim drugačije uloge - u filmu 'Cosmopolis' glumi hedonističkog bogataša koji nemilice troši novac, a u 'Bel Amiju' je mladić koji se koristi svojim izgledom da bi izvukao korist i postao dio pariške elite.

I dok je u stvarnom životu sretno zaljubljen u američku glumicu Kristen Stewart, Pattinson igra opasnog zavodnika u najnovijem filmu 'Bel Ami', piše Daily Mail. U najnovijem foršpanu za taj film u krevetu mladog britanskog glumca su tri prekrasne žene - Christina Ricci (32), Uma Thurman (41) i Kristin Scott Thomas (51).

Pattinson glumi Georgesa Duroyja u filmu koji se temelji na romanu 'Bel Ami'Guyja de Maupassanta iz 1885. godine. Koristeći svoju duhovitost, šarm i moć zavođenja, uzdići će se iz siromaštva do obilja, iz zagrljaja prostitutki do strastvenih susreta s bogatim ljepoticama. Film će možda šokirati okorjele obožavatelje 'Sumraka' jer je Georges sušta suprotnost čestitom vampiru.

'Pratili smo knjigu koja pokazuje gadnog tipa koji ne bira sredstva da bi ostvario svoj cilj. Teško je takav film reklamirati s mnom jer svi žele da budem drag. Mislim da ću se zgaditi mnogima nakon te uloge', kaže Pattinson.