DOMAĆE METAL SNAGE

Rising Dream predstavljaju novu pjesmu

07.01.2011 u 14:30

Bionic
Reading

Zadarski metalci Rising Dream koji su solidnu karijeru, baš poput mnogih domaćih metal bendova, ostvarili u inozemstvu, prepuni su planova za ovu godinu u koju su ušli s novom pjevačicom, Ines Tančevom

Kao najavu godine promjena, novih koncerata i festivala, uključujući zemlje u kojima do sada nisu svirali te s ciljem predstavljanja nove pjevačice Ines, u ponedjeljak, 10. siječnja točno u 18, Rising Dream ekskluzivno putem službenog MySpace profila nudi download pjesme Religion for the Weak, prve studijske snimke nove postave benda.

Snimana u Megaphone Studiju (HR), miksana u Sweetspot Studiu (SWE) i masterizirana u Audio Harakiri Studiju (SLO), pjesma daje naznake kako će zvučati novi album Rising Dreama, uz ostale dvije promo pjesme 'Jericho' i 'Gunshot Melodies'.

Rickard Bengtsson
(Arch Enemy, Opeth, Testament, Firewind...) novo je producentsko pojačanje u Rising Dreamu i uz mastering Audio Harakiri činit će tehničku okosnicu idućeg albuma hvaljenih metalaca Rising Dream koji su bili i predgrupa slavnim Iron Maiden na njihovom splitskom koncertu.

Do odlaska u studio Rising Dream će nastupati na glavnim pozornicama ljetnih open air festivala, a prvi u nizu budućih najava čuveni je Metalcamp Festival, na kojem će Rising Dream nastupiti 14. srpnja 2011. godine.

Detaljnije o Rising Dreamu saznajte ovdje