ZAGRIJAVANJE I AFTER SET U TVORNICI

Radio 808 podrška nastupu Hercules & Love Affaira

29.11.2012 u 11:08

Bionic
Reading

Plesni dio SUPERDANA u subotu, 15. prosinca, svojim će angažmanom pojačati naš najpoznatiji internetski radio – Radio808

DJ-i Soundsystema 808-ce odradit će zagrijavanje i after set na velikom Electronic Beats presents: Hercules & Love Affair Soundsystem nastupu u Tvornici kulture. Prvi dio odradit će od 21 do 23 sata, drugi dio od 1 do 3 ujutro, a za pultom će se naći Frx, Zero, Basta i Maja Milich. Dakako, vrijeme od 23 do 1 rezervirano je za Andyja Butlera i njegovu ekipu.

Sva publika koja neće biti u mogućnosti doći na parti, moći će ga slušati u live stream obliku upravo na valovima Radija808 (radio808.com).

Hercules & Love Affair, glazbeni projekt genijalnog DJ-a i autora Andyja Butlera, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 15. prosinca u novoj Soundsystem postavi uz podršku Electronic Beats Presents programa. Nakon nastupa u brojnijoj live postavi (kakav je, primjerice, održan na Hartera festivalu Rijeci 2010. godine) i samostalnih DJ setova, Andy Butler sada na pozornicama klubova i festivala predstavlja novu Soundsystem verziju benda, hibrid live i DJ set varijante, sa živim vokalima i Andyjem u ulozi DJ-a.

Kao što je najavljeno, Electronic Beats Presents: Hercules & Love Afair Soundsystem udružio je snage s Winter Bazaarom, našim najvećim urbanim marketom, i složio SUPERDAN - savršenu subotu koja će započeti muvanjem na Bazaaru u staroj klaonici na Heinzelovoj, a završiti plesom na najočekivanijem partiju mjeseca.

Ulaz na Bazaar je besplatan, dok je cijena ulaznice za Tvornicu 50 kuna u pretprodaji, odnosno 70 kuna na dan koncerta.