TKO ĆE STAVITI TOČKU NA 'I'

R. Kelly završava album M. Jacksona?

07.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Iako Michaelova sestra još nije odobrila nastavak snimanja započetog albuma, R. Kelly je za Guardian izjavio da će upravo on završiti album koji je počeo snimati s Michaelom prije njegove smrti

'Razgovarali smo o njegovom novom albumu telefonom i trebao sam završiti ono što je Michael tada započeo', izjavio je popularni r'n'b pjevač R. Kelly za Guardian te dodao da se Michaelu izuzetno svidjelo kako upravo on pjeva njegove pjesme. Kao što je Black Voices pisao, R. Kelly je za Jacksona snimio već pet pjesama, a kao što je poznato, na povratničkom je albumu, uz R. Kellyja, Jackson surađivao i s Akonom, Will I.Amom i Ne-Yoaom. Zanimljivo je da su R. Kelly i Michael Jackson već surađivali 1995. godine na pjesmi 'You Are Not Alone' zbog koje su obojicu tužili Eddy i Danny Van Passel koji su tvrdili da je to plagijat njihove pjesme iz 1993. godine.

Tko će završiti povratnički album kralja popa i dalje ostaje pod znakom upitnika, pogotovo zato što je njegova sestra nakon njegove smrti preuzela hard disc s nedovršenim materijalom.