SVE DŽABA

Pulska grupa Dogma poklanja novi studijski album

07.11.2012 u 13:44

Bionic
Reading

Odrekavši se diskografskih usluga, pulska grupa Dogma danas je objavila novi studijski album 'Error.Spam' sa 10 novih pjesama, koji se od danas do kraja mjeseca može besplatno downloadati sa stranica regionalnog MTV-a. Singl 'Ja želim biti to što jesam' već je zauzeo odlične pozicije na domaćim top ljestvicama i najavio izlazak albuma, a s obzirom na činjenicu da je spot za spomenuti singl na YouTubeu već vidjelo više od 20.000 ljudi, nema sumnje da će i besplatni download albuma odlično proći

Novi album pulske grupe Dogma 'Error.Spam' može se besplatno downloadati sa stranica regionalnog MTV-a, a izlazak albuma prati i novi singl 'Trudiš se da bude' na kojem gostuje Saša Antić iz grupe TBF i koji je danas doživio svoju radijsku premijeru u programu Soundseta – nacionalne radijske mreže koji je ujedno i pokrovitelj novog albuma grupe Dogma. Štoviše, uskoro ćemo vidjeti i spot.

Inače, riječ je o četvrtom studijskom albumu pulske grupe Dogma na čijem snimanju se momcima iz benda pridružio i Nenad Sinkauz, član grupe East Rodeo. Album je sniman u pulskom studiju Partyzan, snimatelj je bio Ivo Lorencin, a za odličan producentski posao zaslužni su sami članovi grupe Dogma. Miks je rađen u ljubljanskom studiju Metro, a mastering povjeren britanskom majstoru masteringa Streaky Geeju i njegovom Streaky Mastering Studiju (Depeche Mode, Groove Armadu, Mobyja, Kasabian, Fatboy Slima, Moloko, Death in Vegas…).

Na albumu 'Error.Spam' gostuju i mnogobrojni gosti (Ivan Arnold, Branko Sterpin, Jasmina Makota, Tatjana Giorgi i dječji zbor 'Čarobna frula', Nataša Petric-Tasha, Davor Milovan-Bili, Ana Markanjević i Deni Mofrdin-Icon.) te Saša Antić iz grupe TBF koji gostuje u pjesmi 'Trudiš se da budeš' koja je ujedno i drugi singl s novog albuma. Album će službeno biti promoviran u subotu 10. studenoga u Multimedijalnom centru Luka u Puli.

Kako grupa Dogma zvuči uživo možete se uvjeriti gledajući emisiju Garaža koja je na programu HTV-a u srijedu, 24. studenoga u 19,15 te na velikom božićnom koncertu u sklopu manifestacije Rock in Portarata u centru Pule.