SVI VOLE RAYMONDA

Preminula 'Raymondova mama', glumica Doris Roberts

19.04.2016 u 12:27

Bionic
Reading

Njezina uloga majke u seriji 'Svi vole Raymonda' nasmijavala nas je do suza. Legendarna glumica napustila nas je u 90. godini života. Preminula je u snu u Los Angelesu

Ulogom Raymondove majke glumica Doris Roberts stekla je najveću slavu, a za nju je dobila čak četiri Emmyja. Serija 'Svi vole Raymonda' snimana je devet sezona, a uloga Marie Barone kao majke i punice koja uvijek zanovijeta, ostala je jedna od najupečatljivijih.

'Doris Roberts imala je zadivljujuću energiju i duh. U sve što je radila unosila je svoju veliku ljubav za život i ljude. Bila je aktivna u brojnim humanitarnim udrugama, ali je mentorirala i mnoge mlade glumce', kazao je Ray Romano koji joj je u seriji glumio sina Raymonda.
Preminula glumica Doris Roberts
Osim što je glumila u brojnim serijama i filmovima, Roberts je nastupala i na Broadwayu, a dobila je i svoju zvijezdu na hollywoodskoj stazi slavnih. Gledatelji će je pamtiti i po ulogama u serijama 'Očajne kućanice' i 'Uvod u anatomiju' te po urnebesnoj komediji 'Najluđi Božić'.

 139960,170344,410410,5698

'Voljeli smo našu mamu, fantastičnu Doris Roberts. Divnu, zabavnu, nezaboravnu glumicu i prijateljicu', napisao je producent Phil Rosenthal na svom Twitteru.  

Glumica je karijeru započela 1969. godine, a glumila je u 34 filma.

'Bila je smiješna i opasna, obožavala je život. Živjela je punim plućima. Ovo je kraj jedne ere', rekla je Patricia Heaton koja je u seriji glumila njenu snahu Debru.