OVAKO SE SLAVI ROĐENDAN

Poslušajte Hucknalla kako pjeva Slavici Ecclestone

05.06.2016 u 14:59

Bionic
Reading

Mick Hucknall, slavni pjevač grupe Simply Red, čija glazbena karijera traje već više od 25 godina, pjevao je na proslavi 58. rođendana Slavice Ecclestone u mondenom londonskom Harry's Baru. Trenutak u kojem Slavica ispija crno vino i šalje poljupce dok joj Mick pjeva rođendansku pjesmu snimila je njezina starija kći Tamara

Poznata Riječanka s londonskom adresom 25. svibnja proslavila je 58. rođendan, a najljepšu čestitku dobila je od obitelji, kćeri Tamare i Petre te unučica Sophije i Lavinije. Mickov dolazak, čini se, bio je iznenađenje obitelji. Uvijek odmjerena u javnim istupima, Slavica si je te večeri dala oduška. U jednom je trenutku čak je zapjevala uz slavnog Micka Hucknalla, a nije se libila ni slati poljupce. Svakako, bila je to rođendanska proslava za pamćenje, ona o kojoj će još danima zasigurno brujati britanska metropola.

Mick serenading the birthday girl ????

A video posted by Jay Rutland (@jayrutland) on


Dok je Mick pjevao, Slavica je ispijala vino i slala poljupce

Na glamuroznoj proslavi u restoranu, čije su stolove krasili božuri, jedna od najbogatijih Hrvatica, ponesena atmosferom, otpjevala je uz Micka Hucknalla i slavni hit Simply Reda 'If You Don't Know Me By Now'. Ipak, najdirljiviji trenutak bio je onaj u kojem joj Mick pjevuši 'Happy birthday' dok ona mirno ispija crno vino. Jako glamurozno.

Best afternoon

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Slavičinu najstariju kćer Tamaru pratio je suprug Jay Rutland

Happy Birthday Mum we love you so much

A video posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on