19. PROSINCA U KINIMA

Pogledajte teaser filma 'Šuti' Lukasa Nole

06.12.2013 u 13:49

Bionic
Reading

Dugometražni igrani film 'Šuti' u režiji Lukasa Nole nastao je u produkciji Kinorame i Hrvatske radiotelevizije, 19. prosinca stiže u kina. Ovim putem predstavljamo vam novi teaser u sklopu promotivne kampanje kojom najavljujemo film, a u kojem se pojavljuju glumice iz filma

S obzirom na to da film progovara o problemu obiteljskog nasilja i snimljen je prema motivima istinite priče, u kampanji uoči početka distribucije, produkcijska kuća Kinorama povezala se s Autonomnom ženskom kućom Zagreb, s ciljem da pokuša skrenuti pažnju i senzibilizirati javnosti o gorućem problemu obiteljskog i partnerskog nasilja u Hrvatskoj, da se ukaže na realno stanje stvari, na nužnost institucionalne podrške ženama i djeci, osobama koje su preživjele nasilje te da ukažemo što društvo može učiniti u prepoznavanju i rješavanju problema na razini pojedinca/ki.

Tako ove subote, 7. prosincau 13 sati, na zagrebačkom Cvjetnom trgu organizira se akcija na kojoj će sudjelovati članice Autonomne ženske kuće Zagreb, glumice iz filma 'Šuti' – Lana Barić i Tihana Lazović te glumice Barbara Nola i Ecija Ojdanić. Tom akcijom za cilj imamo privući pažnju posjetitelja na problem obiteljskog i partnerskog nasilja o kojem se dovoljno ne govori kao i uputiti na skorašnji početak kinodistribucije filma.

Teaser filma 'Šuti'