'OORUUK'

Pogledajte novi spot mega cara Ramba Amadeusa

04.06.2013 u 18:55

Bionic
Reading

Večeras na tportalu i premijerno na CMC-u pogledajte novi singl i videospot 'Ooruuk' svjetskog mega cara i jednog od izvođača Tuborg Open Faira Ramba Amadeusa

‘Pjesma je napravljena tijekom ožujka 2013, odmah zatim i spot. Dakle, u pitanju je premijerno emitiranje. Na ovaj način izbacit ćemo u sljedećih godinu dana još devet pjesama, pa ćemo tek onda štampati album. Razlog je jednostavan – pjesme hoćemo izbacivati dok su vruće, da se ne hlade u ormaru dok se ne završi čitav CD’, objasnio je Rambo.

Pjesmu 'Ooruuk' pogledajte u nastavku:


Rambo Amadeus, zajedno s TBF-om i St!llnessom, čini postavu izvođača drugog dana Tuborg Open Faira na Šalati. Prvi dan, 13. lipnja, na ogromnoj open air pozornici, uz produkciju kakva se rijetko viđa na koncertima domaćih i regionalnih zvijezda, zasvirat će Let3, Partibrejkers i Pozdrav Azri

U sklopu akcije Nemoj piti i voziti, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om. Naime, ulaznice za dvodnevni festival Tuborg Open Fair vrijedit će i kao karta za zagrebački javni prijevoz od 17 do 6 sati u četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja. U tom se razdoblju svi posjetitelji, uz predočenje festivalske ulaznice, mogu besplatno koristiti javnim gradskim prijevozom ZET-a.

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.


Dnevne ulaznice
50 kuna - od 22. svibnja do 13. lipnja
60 kuna - na dan koncerta na blagajni

Paket - 2 ulaznice
75 kuna - od 22. svibnja do 13. lipnja

Službena prodajna mjesta:
•Dirty Old Shop, Tratinska 22
•Rockmark, Berislavićeva 13
•Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
•Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Entrio