OVOTJEDNI TOP 10

Pogledajte nove domaće videospotove

29.04.2014 u 07:41

Bionic
Reading

Na portalu spotdepo.hr odvija se pravi 'domaći spotop'. Čiji su singlovi dobili svoj video uradak i kako izgleda ovotjedni top 10 domaćih spotova, saznajte u nastavku

Saša Lozar - 'Opčinjen'

Glazbu i tekst za novi singl Saše Lozara napisao je Dino Šaran.



Side Effects - 'Diversion'

Ivan Mihaljević - gitara, vokal
Marko Karačić Karo - bas gitara
Alen Frljak - bubnjevi

Glazba: Side Effects, tekst pjesme: Ivan Mihaljević
Video: Luka Hrgović i Ante Svetić
Produkcija: SKALPEL Kolektiv

Fluentes - 'Nisam sam'

U stvaranju pjesama, grupa Fluentes želi se odmaknuti od loših vijesti i svih ružnih stvari. Njihova želja je preplaviti uši ljudima dobrotom, radošću i toplinom pa makar i na na par minuta koliko traje jedna pjesma. Sve ono što žele od života, Fluentes pjeva u svojim pjesmama. Jedna takva pjesma je njihov novi singl 'Nisam sam' za koji su snimili i spot. Onaj najteži dio spota, odradio je redatelj Mario Šulina koji je idejom, snimanjem, fotografijom, montažom stvorio malo remek-djelo, posvetu radosti života i ljubav. Pjesma je dobila video koji ju predstavlja u najboljem svjetlu. Fluentes je na pjesmi ugostio Ristu Ibrića iz Plave trave zaborava koji je na mandolini svojom nenametljivom i lijepo podvučenom melodijom pjesmi dao posebnu notu. Snimljena u studiju Željka Nikolina, pjesma 'Nisam sam' treći je singl Fluentesa.

Ivana Radovniković feat. Mozartine - 'Jutrom sve prestaje'

Pjesmom 'Jutrom sve prestaje', Ivana Radovniković najavila je izlazak svog trećeg studijskog albuma 'Dio mene'.  Pjesma koju je snimila zajedno sa djevojačkim zborom Mozartine, odmah po predstavljanju u eter radio postaja našla se na listi najemitiranijih pjesma HRTOP40 i to na 19. mjestu. S veseljem vam predstavljamo novi spot za pjesmu 'Jutrom sve prestaje'.


OHNOKONO - 'Oh Come On Now'

Pjesma 'Oh Come On Now', treći je singl od četiri objavljene pjesme na EP- ju OHNOKONO. Videospot je proizvela Theikobraz Productions iz Virja u režiji Dinka Šimca. Pjesma 'Oh Come On Now' objavljena je i na glazbenoj kompilaciji uz novu knjigu Anđela Jurkasa 'Raspelo - razgovori ugodni i neugodni'. Ohnokono uskoro i na kompilaciji Yammat FM-a. Ohnokono EP s četiri pjesme, može se i dalje besplatno skinuti na službenoj facebook stranici


!ndigo7 - 'Osjećaj'

Video je režirao njihov stari znanac i suradnik, redatelj Filip Dizdar koji je u spotu ostvario cameo ulogu. Za retro look benda, zaslužan je studio 'Beauty Centar – Betty Boop'. Video 'Osjećaj' baš kako i treba prati atmosferu singla; pjesma je vesela, proljetna i poziva na zaljubljivanje i ples! !ndigo 7 su nakon iznimnog uspjeha prvog singla 'Pitanja' s kojim su prošle godine pobjedili na natjecanju HR Demo Kluba i koji je u tili čas osvojio srca slušatelja i urednika, u radijski eter odaslali i novu pjesmu 'Osjećaj'. Prošlogodišnja pobjeda u HR Demo klubu donijela je bendu pravo na snimanje albuma u studiju HRT-a koji će uskoro objaviti za izdavačku kuću Dancing Bear, a ove je godine frontgirl benda Hana Blažević bila dio žira u istom tom natjecanju! Glazbu novog singla potpisuju Hana Blažević i Sandro Šandro; tekst Hana, a aranžman Igor Pauk i !ndigo 7.


F5 - 'Listen To'

Sraz - 'Nebo'

Sraz je zagrebački bend kojeg čine:Petar Milošević (vokal,)Darko Mihaljević (gitara, vokal), Roko Kerovec (bas, vokal), Domagoj Holjevac (bubnjevi). Radi se o momcima koji se poznaju znatni dio svojih – glazbom isprepletenih - života. Odrastajući u novozagrebačkim kvartovima tijekom devedesetih imaju mnogo toga zajedničkog, dobrog i lošeg. 'Preživjevši' svoje adolescencije, sa novim perspektivama a starom ljubavlju spram glazbi, okupljaju se ponovo kako bi udružili svoje kreativne energije i stvarali glazbu, nastavljajući tamo gdje su ranije 'zapeli'.  Pjesma 'Nebo' (Milošević/Mihaljević) premijerni je singl kojeg je bend objavio za Croatia Records i za kojeg su snimili spot u vlastitoj produkciji.

Klapa Cambi - 'Dok nas vrime ne iscidi'

Nova pjesma klape Cambi iz K. Kambelovca 'Dok nas vrime ne iscidi', uvod je i najava u interesantnu ljetnu sezonu klape, punu koncertnih događanja, festivala i rada na novom albumu. Ovo je već četvrti singl s novog, još neobjavljenog albuma, pri čemu je jedan singl napravljen isključivo za slovensko tržište! Ova pjesma je zanimljiva i po tome što je po prvi put jedan od članova klape, Mislav Biočina, ujedno i autor glazbe te se okušao i kao solist u ovoj pjesmi čime je klapa dodatno promovirala svoju različitost, bogatstvo vokala i interpretatora. Spot je sniman u mjestu Postira na Braču, naime to lipo malo misto je ponudilo kompletan kreativni paket vezan za pjesmu i spot. Autori su odreda podrijetlom Postirani. Uz spomenutog člana klape, autor teksta Pjero Mirić je Postiranin kao i redatelj već četvrtog po redu spota za klapu Cambi, Ivo Biočina. Uz klapu se u spotu pojavljuje i Suzana Škoda.


Đani Stipaničev - 'Laž'

'Bajke' su odlično odjeknule među slušateljima i glazbenim urednicima pa se singl odmah plasirao visoko te se do danas zadržao u gornjoj polovici službene nacionalne liste domaćih radijskih singlova, HR TOP 40. Pokazalo se da je taj zaokret odličan izbor te je došlo vrijeme za novi singl, a odabrana je pjesma 'Laž' s kojim će se Đani predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu. 'Laž' potpisuje izvrstan uigran autorski tim, glazbu Nenad Ninčević i Branimir Kopitović, tekst Nenad Ninčević, aranžman Branimir Kopitović, a produkciju vrhunski glazbeni producent Igor Ivanović. Prateći video spot djelo redatelja je Filipa Dizdara.


Bogatu ponudu domaćih i regionalnih videospotova, pogledajte na stranici spotdepo.hr