NJEŽNA MAMA

Pogledajte kako se slažu sinčić i ljubimac Ane Maras Harmander

22.08.2015 u 13:28

Bionic
Reading

Splitska glumica Ana Maras Harmander objavila je fotografiju svog sinčića Rubensa i kućnog ljubimca bostonskog terijera, kojom je raznježila mnoge prijatelje i one koji je prate na njenom Istagram profilu

'Fotografija je nastala u Splitu. Super se slažu, Rubens ga je počeo primjećivati i jedva čekam da još malo naraste pa da jedan drugoga gnjave umjesto što sada gnjave mene', našalila se Ana Maras Harmander osvrnuvši se na fotografiju na kojoj njezin sinčić leži kraj njezina ljubimca, bostonskog terijera Ibre koji pozira. Putem društvenih mreža glumica redovito svoje brojne sljedbenike obavještava o svojim kretanjima, a posebno ih razveseli fotografijama sinčića Rubensa koji će uskoro napuniti četiri mjeseca. 

'Još sam na porodiljnom i imam pune ruke posla. Naravno da mi nedostaje moj posao koji obožavam, ali za sada gledam samo Rubensove predstave. Divno mi je gledati kako svakodnevno napreduje. Mislila sam da su to floskule jer svaka je majka zaljubljena u svoje dijete, ali me zaista raduje svaki dan kad doživim s njim nešto novo', pohvalila se Ana. Prošloga tjedna proslavila je treću godišnjicu braka sa suprugom, švedskim biznismenom Johnom Harmanderom.

Happy 3rd anniversary love ❤️ #love #LasVegas #family #happiness

A photo posted by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

Glumica i njezin suprug tajno su vjenčali u Las Vegasu,  a onda i u crkvi u njenom rodnom Splitu