NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'U sebi'

03.04.2013 u 09:51

Bionic
Reading

Film 'U sebi' sljedeća je ljubavna priča autorice Sage sumraka, Stephenie Meyer. Film u naša kina dolazi ovog četvrtka (28. ožujka), a Blitz i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju 10x2 ulaznice!

U ne-baš-dalekoj budućnosti ljudsko biće i vanzemaljac-okupator u zamci istog tijela bore se za život, za one koje svaki od njih voli i za sudbinu planeta - priča je to filma 'U sebi', romantične znanstveno-fantastične avanture snimljene prema uspješnom romanu autorice Sage sumraka, Stephenie Meyer

Souls (Duše) su kolonizirale Zemlju - to su vanzemaljci koji iseljavaju ljude iz vlastitih tijela i pretvaraju ih u domaćine za međuplanetarna putovanja. Planet su pretvorile u čist, siguran i miran svijet - ali uz nezamislivu cijenu - većina čovječanstva je izbrisana. Nekolicina, među kojima je i mlada žena Melanie Stryder (Saoirse Ronan) koja se uspjela sakriti, neprekidno se bori protiv zarobljavanja i uništenja.

Seeker (tragačica, Diane Kruger), čiji je posao osigurati ljudska tijela kao domaćine novopridošlicama, zarobi Melanie koja riskira vlastiti život i čudom uspije preživjeti, a Soul imenom Wanderer (Lutalica) useli u njeno tijelo. No, kad Seeker pokuša navesti Wanderera da iz njenog sjećanja iščupa informacije o ostalim ljudskim skloništima, njena se savjest suprotstavi.

Melanie, odbijajući vlastito gašenje, uvjeri Wanderera da se vrate njenoj obitelji - to su njen dečko Jared (Max Irons), 11-godišnji brat Jamie (Chandler Canterbury), ujak Jeb (William Hurt) i ujna Maggie (Frances Fisher).

U pustinjskom skloništu pod zemljom upoznaju se Wanderer (sad poznata pod imenom Wanda) i Ian (Jake Abel), čovjek kojeg joj je sudbina namijenila da zavoli, čime se stvara nepodnošljiv unutarnji sukob između Wande i Melanie. Wanda izdaje svoj narod da bi Melanie pomogla da spasi svoj, dok Seeker bez predaha traga za njima iz šokantnih, samo njoj poznatih razloga.

Po dvije ulaznice za film su osvojili:

Petra Kostelac
Neđmira Hota
Petra Ljubičić
Barbara Bujanić
Marija Tomić Kruljac
Mira Milisavić
Roberta Rušec
Mladen Jelić
Tihana Jurišić
Marijana Ivanović

Dobitnici ulaznice podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, uz predočenje osobnog dokumenta.