BEI THE FISH

Pogledajte erotski ples makedonske glumice

18.05.2010 u 10:08

Bionic
Reading

Odličan novi videospot makedonske grupe Bei the Fish u kojem se redatelj Vasil Gjuroski sjajno poigrava erosom ne bi li dočarao užitak prilikom kušanja francuskih sireva

Bei the Fish su veliko ime makedonske scene koje još uvijek nije dobilo zasluženo mjesto u regiji, a kod kuće imaju, još od prvog albuma, prikladan status vrhunskih izvođača. Po svemu sudeći, prvo će ih otkriti Europa, a potom će domaća publika shvatiti da je doista riječ o sjajnom bendu. Najnoviji singl s njihovog posljednjeg albuma 'Time To Make Things Right' zove se 'French Cheese' i sjajna je, prije svega dovitljiva oda francuskim sirevima.

Kako je ispunjena senzualnim dahtanjima uz prikladnu laganu glazbu koja neskriveno podsjeća na francuski bend Air, uz nabrajanje francuskih sireva, tako je i snimljen spot da bi dočarao intenzitet uživanja u njima. Makedonska glumica Kristina Lelovac u prvom dijelu pleše senzualni i erotikom nabijen ples koji kulminira kušanjem francuskih sireva. Odlična ideja i sjajna realizacija novog spota sjajne makedonske grupe.