YOGHURT

Petreković i Baby Dooks zajedno u bendu

23.12.2014 u 15:48

Bionic
Reading

'Naš bend Yoghurt publici nudi pravu muzičku terapiju, varijete u staračkom domu', šale se finalisti showa 'Tvoje lice zvuči poznato', koji večeras nastupaju u Katranu

Novo iznenađenje Marija Petrekovića nakon nastupa u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', koji je postigao impresivnu gledanost, zove se 'Bakica'. Riječ je o pjesmi koju će premijerno izvesti večeras u klubu Katran sa svojim bendom Yoghurt koji sačinjavaju Baby Dooks, Mario Petreković, Jana Fabijanić i Bizzo Bodega.

Osobenjaci na hrvatskoj glazbenoj sceni okupili su se prije više od godinu dana s ciljem da publici, kako kaže Petreković, s vremena na vrijeme ponude 'pravu muzičku terapiju bez šećera'.


'Jednom riječju, mi smo varijete! Glazba, teatar, ples, komedija i sto drugih čuda u jednom nastupu. A 'Bakica' je nastala zato što svi u bendu jako volimo svoje bakice. Večeras smo ih pozvali na koncert, stiže i moja baka. Gostima nudimo tretman kao u staračkom domu i poručujemo da ponesu svoje penzije', poručio je kroz smijeh dobro raspoloženi Petreković.

Pjesmu 'Bakica' napisao je Baby Dooks, pjeva Jana Fabijanić, a Mario glumi zvijezdu večeri – milu baku. Dobar provod i show su zagarantirani, tvrde svi članovi projekta Yoghurt.