LJUBAV JE POBIJEDILA

Petar Ćiritović: Lucija i ja smo opet zajedno

03.11.2015 u 10:08

Bionic
Reading

U ožujku ove godine Petar Ćiritović priznao je da se još u travnju 2014. njegova supruga Lucija sa sinom Krstom iselila iz njihova zajedničkog stana. Upravo zbog zajedničkog djeteta par je ostao u dobrim odnosima, a ekskluzivno za tportal glumac priznaje da opet živi s majkom svog sina

'Nismo mi nikad ni otišli jedno od drugog. Taj privremeni rastanak normalna je pojava u svakom braku. Najvažnije je da je sad sve onako kako treba biti', rekao nam je glumac, a upitali smo ga i je li Lucija žena njegova života.

'Ne bih je oženio da je drugačije', nasmijano će 37-godišnji glumac koji se sa šest godina mlađom ekonomisticom prvi put pojavio u javnosti u rujnu 2011. na premijeri predstave 'Dundo Maroje' u zagrebačkom kazalištu Gavella. Nakon toga prestali su skrivati vezu, a njihovo vjenčanje u listopadu iduće godine bilo je posebno po tome što su istog dana krstili i tada petomjesečnog sina Krstu.


Na premijeri predstave 'Dundo Maroje' budući bračni par družio se s Barbarom Nolom

Glumac je oduvijek bio tajnovit kad je u pitanju njegov ljubavni život, no poznata je njegova veza s kolegicom Bugom Župarić, s kojom je glumio u telenoveli 'Dolina sunca' snimanoj 2011.

Iako ima tek tri godine, Petra sin već polako prepoznaje na malim ekranima. 'Nije mi važno hoće li biti glumac poput mene, neka samo odabere časnu i poštenu profesiju', kaže Zagrepčanin kojeg smo zatekli na premijeri novog filma o najpoznatijem tajnom agentu 007.

Na pitanje priželjkuje li i on holivudsku karijeru poput aktualnog Jamesa Bonda, kojeg tumači Daniel Craig, Ćiritović odmahuje rukom i kaže: 'Bolje biti prvi na selu nego zadnji u gradu!'

Luka Stanzl/PIXSELL
Petar i Lucija u šetnji gradom s tek rođenim sinom Krstom

253859,233323,196726,196139