PROLJETNI FESTIVAL

Partibrejkersi, TBF, Let 3 i Rambo Amadeus na Šalati

26.04.2013 u 09:57

Bionic
Reading

Nova glazbena platforma Tuborg Open Fair predstavlja veliki dvodnevni proljetni festival na ŠRC Šalati koji će ugostiti velika domaća i regionalna glazbena imena

četvrtak, 13. lipnjapozornica na Šalati rezervirana je za Let3, Partibrejkerse i Pozdrav Azri, dok će u petak, 14. lipnjana Tuborg Open Fairu nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness. Sa zadovoljstvom najavljujemo događaje koji će glazbeno reaktivirati stadion na Šalati, omiljeno mjesto mnogih Zagrepčana i gostiju grada, koncertni prostor koji je ugostio mnoga imena domaće i svjetske glazbene scene.

Tuborg Open Fair koncipiran je tako da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu. Pod okriljem Tuborg Open Faira, uz dvodnevni festival na Šalati bit će realizirano još nekoliko velikih koncerata koji će biti predstavljeni u sljedećim tjednima i mjesecima. Osim toga, projekt će, kroz partnersku suradnju s Tvornicom kulture, nuditi i redovan mjesečni glazbeni program tijekom cijele godine.

Prvi koncertni dan Tuborg Open Faira popunit će žestoki zvuci bendova uz koje je spektakl garantiran. Riječki Let3 s pravom nosi titulu jednog od najboljih live bendova u povijesti naše glazbene scene. Na Tuborg Open Fair dolaze na krilima nedavno objavljenog albuma 'K****m do vjere/Thank You Lord', ali i potpuno nove pjesme koju će premijerno izvesti na Šalati.

Let 3 - 'Dijete u vremenu'


Beogradski Partibrejkersi upravo su proslavili tri desetljeća na sceni, ali ni nakon svih tih godina nisu izgubili oštricu. Krš i lom, proznatljiv garažni rock i žestoka ulična poetika učinili su od Caneta, Antona i ekipe tim koji će slomiti svaki tulum i učiniti ga nezaboravnim. Pozdrav Azri naslanja se, dakako, na nasljeđe jednog od najvećih rock bendova ovih prostora. Leiner i Hrnjak, originalne 2/3 Azre, uz pratnju mladih snaga izvode najveće hitove legendarnog repertoara, a sudeći prema rasprodanim koncertima u regiji, publika ih obožava.

Partibrejkers - 'Dugo te nema'

Drugi dan Tuborg Open Faira spojio je mladost i iskustvo glazbenika koji nam dolaze s mora. Splitski TBF već desetljeće i pol vlada regionalnom scenom ne propuštajući svoje mjesto među nekolicinom najpopularnijih bendova. Na Šalatu dolaze sa set
listom najvećih hitova.

 

TBF - 'Alles gut'


Uz njih nastupa čovjek kojeg jako puno izvođača navodi kao najveći uzor – neponovljivi Rambo Amadeus. Definitivno jedan od najkreativnijih umjetnika ovih prostora, izniman frontman, gitarist i glazbeni revolucionar čiji je svaki koncert priča za sebe, a iznimka neće biti ni ovaj na Šalati. Sve skupa zaokružit će St!llness, splitski hip hop/dub/reggae kolektiv koji je s tek dva studijska albuma postao prava koncertna atrakcija. Nastup na Tuborg Open Fairu prava je potvrda da je bend spreman za prelazak u 'viši rang natjecanja'.

Rambo Amadeus -'Urbano, samo urbano'

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu. Ulaznice i paketi u prodaji se nalaze od 29. travnja

 
Dnevne ulaznice
40 kuna - od 23.4. do 19.5.
50 kuna - od 20.5. do 13.6.
60 kuna - na dan koncerta na blagajni


Paket - 2 ulaznice
65 kuna - od 23.4. do 19.5.
75 kuna - od 20.5. do 13.6.


Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar
• Punkt (Branimir centar)
• Dirty Old Shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
• Entrio – entrio.hr

257367,257351,255965,255700