BLIZANCI JACQUES I GABRIELLA

Ovo su nove zvijezde kneževine Monako!

07.01.2015 u 19:20

  • +2

Monaco

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Charlene i Albert od Monaka sjali su od sreće dok su danas na terasi kneževske palače Princier u Monaku javnosti predstavljali svoje četiri tjedna stare blizance Jacquesa i Gabriellu

Bio je to sretan dan za kneževinu Monako. Svoje četiri tjedna stare blizance koji su na svijet došli carskim rezom 10. prosinca, Charlene od Monaka i njezin suprug Albert danas su predstavili javnosti.

Elegantna Charlene (36) u bijelom kaputu bila je presretna dok je u naručju držala sina Jacquesa Honorea Raniera i mahala okupljenima s terase monegaške palače. Ništa manje sretan nije bio ni Albert (56) držeći kćerkicu Gabriellu Teresu Marie. Prve službene fotografije svoje djece kneževski par objavio je dva dana prije Božića, a današnja prelijepa scena sretnih roditelja na terasi kneževske palače podsjetila je na onu iz 1957. godine kad su Grace Kelly i princ Ranier javnosti predstavili svoje prvo dijete, kćerkicu Carolinu.

Princ Albert dugo je čekao nasljednike trona, a najveća životna želja mu se ispunila četiri godine nakon vjenčanja 2011. Mnogi još pamte suze lijepe Charlene koje su obilježile ceremoniju i koje, tvrde mnogi, nisu bile radosnice.


Mediji su pisali kako se svim silama trudila pobjeći od braka s princem Albertom, čije su afere i dvoje izvanbračne djece često punili novinske stupce. Sloboda joj je obećana nakon rođenja nasljednika. Charlene je svoju misiju ispunila, no u međuvremenu možda se i predomislila kad je njezin suprug u pitanju.