OD 1. DO 3. KOLOVOZA

Overflow i Jinx na 7. Ferragosto Jam festivalu

03.02.2014 u 11:50

Bionic
Reading

Dok nam meteorolozi najavljuju snijeg i pravu zimu, orahovačka udruga K.L.U.B. Dostava Zvuka hrvatskim kontinentalcima organizira ljetne praznike! Ovih je dana uz Overflow potvrđen i drugi izvođač na festivalu - sjajan pop bend Jinx

Overflow su u jesen 2013. izdali prvi album na hrvatskom jeziku kombinirajući svoje prepoznatljive riffove sa socijalnom poezijom Mihovila Pavleka Miškine, te se pjesmama na hrvatskom jeziku još više približili domaćoj publici osiguravši ovom albumu epitete kao jednom od najboljih prošlogodišnjih albuma alternativne rock glazbe.

Overflow - 'Pjesma Međimurskog Zlatara'

Od posljednjeg albuma 'Diksilend' kojeg su izdali za Dallas Records prošle su već tri godine, no Jinxi su itekako aktivni. Za zagrebački dupkom puni koncert u Vintage Industrial Baru tražila se ulaznica više, a Jinxi su se pokazali kao jedini pop bend u Hrvatskoj koji može stati uz rame bilo kojem rock bendu.

Jinx - 'Da smo se voljeli manje'

Festival Ferragosto Jam održava se već sedmu godinu zaredom na Orahovačkom jezeru, a kvaliteta ovog festivala priznata je i od strane publike! Naime, ovaj je festival već dvije godine zaredom među top 10 hrvatskih festivala. Ove se godine održava od 1. do 3. kolovoza, a već u veljači očekujemo nova glazbena imena kao i objavljivanje natječaja za prijavu demo bendova i volontera.