BORBA ZA SINA

Otkriven razlog tragičnog čina Nine Morić?

22.04.2015 u 14:00

Bionic
Reading

Pokušaj samoubojstva bio je posljedica šoka koji je doživjela doznavši da joj sud u Milanu namjerava oduzeti skrbništvo nad sinom Carlosom Mariom i povjeriti ga njegovom stricu, starijem bratu Fabrizija Corone koji je trenutčano u zatvoru, objavili su danas talijanski mediji

Talijanski mediji jučer su objavili priču što je to Ninu Morić (38) dovelo do ruba i koji su razlozi njezinog nedavnog pokušaja samoubojstva koji je odlučila negirati u javnosti. Naime, Nina je s bivšim suprugom Fabriziom Coronom do njegova odlaska u zatvor vodila žestoku borbu za skrbništvom nad danas 13-godišnjim sinom Carlosom Mariom. Ta borba, unatoč njegovom boravku iza rešetaka, nije prestala, a najveći šok je uslijedio kad je nedavno doznala da bi uskoro mogla izgubiti sina jer sud razmatra odluku da skrbništvo privremeno dodijeli Francescu Coroni, starijem bratu njezina bivšeg muža, piše talijanska Panorama.

Ne mogavši se nositi s tim saznanjem, Nina si je u trenucima očaja pokušala presuditi zbog čega se danas gorko kaje. Njezin bivši suprug u zatvoru trenutačno prolazi detaljno psihijatrijsko liječenje zbog vrlo lošeg psihičkog stanja. Nina će u međuvremenu dati sve od sebe da zadrži sina Carlosa o kojem kao ponosna majka prepuna emocija i ponosa piše na svom Instagramu gdje je svakodnevno vrlo aktivna.

Veza s donedavnim dečkom Luigijem Mariom Favolosom, koji je u javnosti progovorio o Nininom pokušaju samoubojstva, čini se da je okončana jer mu Nina tu rječitost za medije nije mogla oprostiti.