NAGRADNJAČE

Osvojite besplatni tečaj salse

22.04.2016 u 15:12

Bionic
Reading

Za svjetski dan plesa 29. travnja Green Gold Club pripremio je vruću latino gipsy plesno-koncertnu večer koju ćete dugo pamtiti! Ekskluzivno, nakon nekoliko godina izbivanja s domaće scene, latino bend Gitano nakon mnogobrojnih inozemnih turneja i koncerata nastupit će pred zagrebačkom publikom

Ova posebna latino gipsy večer oslobodit će sve pokrete u vama, a uz band Gitano na plesnom podiju pridružit će se i članovi Plesnog centra Salsa te mnogobrojni plesači, uz koje ćete postati pravi plesni virtuoz.

Grupa Gitano, naš možda najisplativiji izvozni muzički proizvod, vraća se sa novim ritmičnim miksovima na scenu i donosi vam nezaboravnu latino gipsy feštu, kakve su nekoć osvajale sve europske metropole. Svojedobno naša najpoznatija latino grupa, čuvena po izvedbama pjesama Gipsy Kingsa i obradama najvećih domaćih i svjetskih hitova te evergrina u latino stilu, nakon brojnih nastupa upravo na ovaj poseban datum vraća se pred domaću publiku. Gitano je 90-ih imao godišnje i preko 150 koncerata po Europi.

Nastupali su pred tisućama ljudi i bili jedni od glavnih aduta gradskih, korporativnih, karnevalskih i privatnih priredbi, a na mnogim feštama i glavni headlineri. Koliko su bili traženi, dokazuje i nastup u koncertnoj dvorani ekskluzivnog TennisBara u Bad Homburgu, u kojem su pred Božić/Novu godinu u istom tjednu nastupali ni više ni manje nego Whitney Houston i Joe Cocker. Bili su najtraženiji sastav za vrhunsku zabavu, pa nije ni čudo da im je cijela godina bila radna. Latino momci bili su česti gosti svih velikih zabavno-glazbenih emisija na TV 90-ih i traženi aduti dobre atmosfere na europskim i regionalnim trgovima i događanjima.

Ono što ih odlikuje je snažna energija, ubacivanje i prepjev rock, pop, zabavnih te etno i narodnih sadržaja u latino ritmove, pa se nemojte začuditi ako ćete u latino ritmu zaplesati na Zdravka Čolića, Harisa Džinovića, Željka Joksimovića, Olivera, Gibonnija, Tonya Cetinskog, Parni valjak, a i na mnogobrojne strane poznate hitove.

Uz ovakve energične glazbenike u paketu za sjajnu plesnu noć dolaze i vrhunskih plesači Plesnog centra Salsa, škole koja je nakon 12 godina rada i otvaranja kao prve plesne škole salse u Hrvatskoj, odškolovala generacije i generacije hrvatskih salserosa. Salsa P. C. ponosni je nosioc Salsa Groove partyja, plesnjaka koji je već dugi niz godina predstavlja mjesto susreta, druženja, zabave i naravno plesa. Za 29. travnja, Svjetski dan plesa pripremit će battle band vs. publika i osnovnu školu salse za početnike, prije i poslije nastupa Gitana.

Dakle, za ovu posebnu noć sve što vam treba je zanjihati kukiće te hrabro zaploviti uz latino i gipsy ritmove i osloboditi plesača u sebi. Ulaz je slobodan, a da večer bude još primamljivija, Green Gold Club pripremio je osvježavajuće koktele Simpy Red, Royal Red, Sex on the Beach po vrlo pristupačnoj cijeni od 25 kuna.

Tportal.hr svojem čitatelju poklanja tečaj salse, a dobitnika ćemo objaviti u četvrtak, 28. svibnja.