'X. DOFURAJ SVOJ FILM!'

Odaberite najbolji amaterski film do minute

08.07.2013 u 14:42

Bionic
Reading

U petak se na tportalovoj MAXzoni otvara kanal 'X. doFuraj svoj film!', u kojemu vi možte sudjelovati izborom najboljeg filma

Otvaranjem kanala 'X. doFuraj svoj film!' započinje online glasovanje za odabir najboljeg amaterskog filma ovog popratnog programa koji se odvija u sklopu ovogodišnjeg 60. festivala igranog filma u Puli (13. - 27. srpnja 2013.). Odabir najboljeg po izboru publike trajat će do 21. srpnja, no filmove ćete moći gledati i nakon navedenog datuma na MAXzoni. Ovdje pogledajte radove i glasajte za najboljeg!

Najbolji film po odluci stručnog suda bit će proglašen na svečanoj dodjeli nagrada završne večeri 60. festivala igranog filma u Puli. Žiri čine: glavni urednik portala Ravno do dna Zoran Stajčić, filmski kritičar i novinar dnevnih novina Slobodna Dalmacija Jakov Kosanović te multimedijalni umjetnik i redatelj Matija Debeljuh.

Hrvatski telekom kao dugogodišnji partner festivala osigurava vrijedne nagrade za pobjednike natječaja. Autor pobjedničkog filma po odluci stručnog žirija dobit će Sony Xperia Z + MAXtv To Go na godinu dana. Pobjednik po glasovima online publike dobit će Samsung Galaxy S3 mini + MAXtv To Go na godinu dana.

Vrijedna nagrada za najbolji film po odluci stručnog žirija uručit će se na Svečanoj dodjeli nagrada u Areni, 27. srpnja 2013. Festival će pobjednika i pratnju ugostiti u Puli od 25. do 28. srpnja. Nagrada za najbolji film po odluci online publike će se objaviti također u Areni završne večeri dok će se nagrada uručiti putem dostavne službe.

Veseli nas što je i ove godine iskazan veliki interes za program. Imamo dosta debitanata, ali i onih vjernih ovom natječaju kojemu se svake godine vračaju, čak i kad pobjede. Kako su se na natječaj mogli prijaviti radovi u trajanju do 1 minute, odvojite i Vi koji minut i uživajte u kratkim amaterskim filmovima...