JEDINSTVENI KINODOŽIVLJAJ

Od petka u prodaji ulaznice za novog 'Hobita' u 4DX formatu

05.12.2013 u 12:25

Bionic
Reading

u petak, 06. prosinca, u CineStaru će krenuti pretprodaja kinoulaznica za projekcije filma 'Hobit: Smaugova pustoš' u 4DX formatu. Projekcije će započeti u četvrtak, 12. prosinca u novoj 4DX Samsung dvorani CineStara Arena Zagreb

Svi koji žele prvi uživati u filmu kao da se zaista nalaze u Međuzemlju s Bilbom Bagginsom i družinom patuljaka ulaznice za fantastičnu avanturu 'Hobit: Smaugova pustoš' u 4DX formatu moći će kupiti u pretprodaji samo u CineStaru na blagajnama kina i online (putem smartphone aplikacije i na web stranici blitz-cinestar.hr).

Film 'Hobit: Smaugova pustoš' u novoj 4DX Samsung dvorani CineStara Arena Zagreb bit će prikazivan u HFR 3D uz specijalne efekte pomičnih sjedala, mirisa, vjetra, vode, magle, mjehurića i posebnih svjetlosnih efekata koji zaokupljuju svih pet osjetila i stvaraju dojam kao da se i vi nalazite u samom filmu. Cijena ulaznice za film 'Hobit: Smaugova pustoš'u 4DX formatu varira ovisno o redovnoj cijeni ulaznice na koju se dodatno naplaćuje 25 kuna, koliko iznosi dodatak za jedinstveni 4DX kinodoživljaj.

Foršpan filma 'Hobit: Smaugova pustoš'