ZIMSKE RADOSTI

Obitelj Zidarić uživala na Adventskom klizalištu

28.11.2016 u 17:39

  • +4

Otvorenje Adventskog klizališta

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Adventsko klizalište by Žuti Mačak ispred zagrebačkog Arena centra svoja je vrata otvorilo u nedjelju 27. studenoga, a novom blagdanskom događanju nisu odoljeli ni Ivana i Ranko Zidarić s kćerkicom Zorom, kao ni novinar Robert Zuber

Tko voli zagrebačku Antenu, dobro zna glas Saše Bunete u ulozi Milivoja Luleka. Njegov prepoznatljiv ton popratio je i otvorenje Adventskog klizališta by Žuti Mačak ispred zagrebačkog Arena centra u nedjelju u 17 sati.

Osim rasplesanih maskota, klizačica iz Kluba Leda, bilo je mnoštvo posjetitelja, a među njima i obitelj Zidarić s kćerkom Zorom te novinar Robert Zuber. Svi prisutni imali su prilike uživati u brojnim događanjima, poput fotografiranja, facepaintinga, izrade figura od balona te diska na ledu.


‘Ovo je zaista sjajna stvar za djecu jer ih potiče na kretanje i usvajanje zdravih navika. Koliko god to zvučalo jednostavno, u današnje doba, kada jurcamo za vremenom, to zna biti vrlo kompliciran pothvat. Ovo klizalište je pravi sadržaj koji našoj djeci treba i toplo preporučujem svima da ga posjete', komentirao je Ranko Zidarić.

‘Super mi je što sam bio u prilici vidjeti otvorenje ovog klizališta. Uvijek podržavam ovakva događanja i mislim da je dobro što klinci imaju kvalitetan izbor ne samo u centru grada. Nužnost za odlazak u šoping centar je tu, pa kad je već to izlet koji teško možemo zaobići, dobro je da tada možemo uživati i u zimskim radostima s našim mališanima', rekao je Robert Zuber.

Adventsko klizalište by Žuti Mačak bit će otvoreno do 31. siječnja 2017. godine.