MODNE MUZE

Novi izazovi Anthonyja Kiedisa i sina Everlyja

16.06.2015 u 06:59

Bionic
Reading

Frontmen Red Hot Chili Peppersa i njegov sedmogodišnji sin Everly pridružili su se Cher u novoj modnoj kampanji slavnog američkog dizajnera

Anthony Kiedis možda je najgori mogući partner na svijetu jer niti jedna žena nije se dulje od nekoliko mjeseci zadržala u njegovom zagrljaju, no kad je očinstvo u pitanju, tu zasigurno ima zlatnu medalju. Roker kojem godine ne mogu ništa, pa i u 52. izgleda kao da ima 20 godina manje i pun je životne energije, okušao se nedavno u ulozi manekena. I to u društvu svog sedmogodišnjeg sina, od kojeg se ne odvaja.

Neukrotivi Kiedis postao je uz 69-godišnju Cher i 14-godišnju Willow Smith modna muza Marca Jacobsa i zaštitno lice nove Jacobsove kampanje za jesen/zimu 2015/2016. Čak je i Jacobs na svom profilu na Instagramu napisao kako je imao priliku vidjeti slavnog Kiedisa u ulozi brižnog tate koji je zaluđen svojim sinom jedincem.

'Sin mi je potpuno promijenio život, a bez njega tko zna gdje bih sad bio i u kojem stanju. Naučio me praštati drugima - zbog njega sam i svom ocu oprostio sve njegove grijehe te postao druga osoba. Imam dovoljno snage za sve pozitivne stvari koje su preda mnom', rekao je frontmen Red Hot Chili Peppersa prije nekoliko godina.